Ovaj tjedan Pleterničani mogu doći u besplatan obilazak Muzeja bećarca

Muzej bećarca
(FOTO: A. Lužanac)

22.2.2023. | 12:24 | pleternica.hr
IZVOR: pleternica.hr
Pregleda: 3067

Svečanim otvorenjem koje se zbilo na Trgu bećarca u Pleternici je otvoren Interpretacijski centar Muzej bećarca. Nakon blagoslova Muzeja okupljeni sudionici su imali mogućnost prolaska kako bi pogledali što visokoopremljeni interpretacijski centar nudi te kako bi vidjeli u čemu su proteklih mjeseci sudjelovali.

S ciljem upoznavanja stanovnika Pleternice, a pod time i pripadajućih mu i naselja pleternička gradonačelnica je pozvala sve stanovnike na tjedan otvorenih vrata Muzeja.

– Želja nam je upoznati naše stanovništvo s ovim izuzetno zahtjevnim i kompleksnim projektom. Uistinu smo javnost često obavještavali o pojedinim fazama i vjerujem kako smo ih time zaintrigirali da nas obiđu i vide koja je to novina u njihovom gradu napravljena. Stoga pozivam sve da nas obiđu do nedjelje, naravno besplatno te budu ambasadori ovog uistinu velikog projekta, našeg Muzeja bećarca – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.


Sve što je potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu sa sobom te odvojiti vremena i proučiti što se sve u Muzeju nudi.


Radno vrijeme Muzeja bećarca je od utorka do petka u vremenu od 8 do 16 sati te subotom, nedjeljom i praznikom od 16 do 20 sati, ponedjeljkom Muzej nije otvoren za posjetitelje.

(IZVOR: www.pleternica.hr)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI