Ovaj tjedan Pleterničani mogu doći u besplatan obilazak Muzeja bećarca

Muzej bećarca
(FOTO: A. Lužanac)

22.2.2023. | 12:24 | pleternica.hr
IZVOR: pleternica.hr
Pregleda: 1895

Svečanim otvorenjem koje se zbilo na Trgu bećarca u Pleternici je otvoren Interpretacijski centar Muzej bećarca. Nakon blagoslova Muzeja okupljeni sudionici su imali mogućnost prolaska kako bi pogledali što visokoopremljeni interpretacijski centar nudi te kako bi vidjeli u čemu su proteklih mjeseci sudjelovali.

S ciljem upoznavanja stanovnika Pleternice, a pod time i pripadajućih mu i naselja pleternička gradonačelnica je pozvala sve stanovnike na tjedan otvorenih vrata Muzeja.

– Želja nam je upoznati naše stanovništvo s ovim izuzetno zahtjevnim i kompleksnim projektom. Uistinu smo javnost često obavještavali o pojedinim fazama i vjerujem kako smo ih time zaintrigirali da nas obiđu i vide koja je to novina u njihovom gradu napravljena. Stoga pozivam sve da nas obiđu do nedjelje, naravno besplatno te budu ambasadori ovog uistinu velikog projekta, našeg Muzeja bećarca – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.


Sve što je potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu sa sobom te odvojiti vremena i proučiti što se sve u Muzeju nudi.

Radno vrijeme Muzeja bećarca je od utorka do petka u vremenu od 8 do 16 sati te subotom, nedjeljom i praznikom od 16 do 20 sati, ponedjeljkom Muzej nije otvoren za posjetitelje.

(IZVOR: www.pleternica.hr)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI