Održana redovna godišnja skupština Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Grada Požege

30.3.2023. | 12:09

PSzupanija
IZVOR: pszupanija.hr

Pregleda: 912

FOTO: PSzupanija

30.3.2023. | 12:09 | PSzupanija
IZVOR: pszupanija.hr
Pregleda: 912

Udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Grada Požege, na čelu s predsjednicom Katom Ronko, u prostoru restorana Vila Stanišić održala je svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu, a prije koje su uz spomen obilježje na trgu 123. brigade članovi Udruge, predstavnici Požeško-slavonske županije, vojarne 123. brigade HV Požega i policije, položili vijence i odali počast poginulim hrvatskim braniteljima.Pozdravljajući sve prisutne, predsjednica Udruge Kata Ronko u svom emotivnom govoru podsjetila je na gubitak djece članova Udruge, a što svima posebno teško pada u danima pred blagdane kada se njihov nedostatak u obiteljima najviše osjeća.
Kada je riječ o radu Udruge, predsjednica Ronko istaknula je kako su u prošloj godini uspjeli izrealizirati najvažnije zadatke iz programa. Članovi Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata prisustvovali su na svim obilježavanjima blagdana i datuma vezanih uz Domovinski rat, obilazili su se grobovi poginulih branitelja na obljetnice pogibije, a bili su i u Vodicama gdje su se održavali sportski susreti roditelja poginulih branitelja iz cijele Hrvatske.Zamjenik županice Ferdinand Troha pozdravivši sve prisutne poželio je Udruzi uspješan nastavak djelovanja, svim članovima puno zdravlja te da u zajedništvu svojih obitelji proslave blagdan Uskrsa.Članovi Udruge istaknuli su kako će i dalje raditi na onom za njih najvažnijem - učiniti sve što mogu da se njihovi sinovi ne zaborave. Sudjelovat će na svim događanjima vezanim prije svega uz Domovinski rat, obilazit će grobove poginulih sinova, bolesne članove Udruge, te će se nastaviti organizirati druženja za Božić i Uskrs.

(Izvor: pszupanija.hr)Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI