Održana je i 149. Redovna izvještajna Skupština DVD-a Požega

18.4.2023. | 11:25 | DVD Požega
Pregleda: 2992

Sjednicu Skupštine uveličali su Gradonačelnik grada Požege gospodin Željko Glavić, voditelj centra 112 gospodin Slavko Marinac, Zapovjednik Požeško-slavonske županije gospodin Marko Ašenbrener, te ostali gosti i uzvanici kao i bratska Društva DVD-a Požega. Predsjednik DVD-a Požega je naglasio kako na godinu Dobrovoljno vatrogasno društvo Požega slavi 150 godina te zamolio za financijsku pomoć od grada Požege, Požeško slavonske županije i od vatrogasnih zajednica te zamolio za pomoć nabavku novih vozila.

Na skupštini su dodijeljene diplome za zvanja i usavršavanja. Za vatrogasca 1.klase diplome su dobili Toni Čičak, Renato Matić i Mateo Đimoti. Za vatrogasnog časnika diplome su zaslužili: Josip Žmire, Josip Jurić, Dino Kakuk, Marijan Krvarić, Edi Takač i Antonio Matić.

Za specijalnost bolničar :Mirko Matić, Renato Matić i Marijan Krvarić. Za specijalnost dišni aparati: Toni Čičak, Renato Matić i Mateo Đimoti. Za specijalnost spašavanje pri tehničkim intervencijama : Edi Takač.


Posebno se ispričavamo medijima, koji nažalost zbog tehničkih problema nisu zaprimili poziv za Skupštinu.


Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u samoj pripremi oko Skupštine kao i operativnim članovima koji su izdvojili svoje slobodno vrijeme za intervencije i čestitke I zahvala svima koji su položili vatrogasna zvanja i specijalnosti. VATRU GASI - BRATA SPASI!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI