Održan III. memorijalni pikado turnir Zdravko Čop

FOTO: Udruga slijepih GPPSŽ

8.5.2023. | 12:17 | Udruga slijepih GPPSŽ
Pregleda: 1324

Čitatelji ocijenili:

5

Športska udruga slijepih grada Požege i Požeško-slavonske županije "Zlatna dolina" u subotu 06. svibnja 2023.g. organizirala je III. Memorijalni pikado turnir "Zdravko Čop" u sjećanje na svog dugogodišnjeg predsjednika koji je ostavio veliki trag u radu Udruge.

Na turniru nastupile su ekipe slijepih i slabovidnih iz Udruge Pakrac-Lipik, Udruge Daruvar, Udruge Bjelovar, Udruge Varaždin i Požege kao domaćina.
Na početku turnira okupljene natjecatelje pozdravili su Predsjednik Športske udruge slijepi „Zlatna Dolina“ Požega Josip Banović, pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Požege Maja Petrović te glavni tajnik Požeškog sportskog saveza Željko Mitrović.


Predsjednik udruge Josip Banović zahvalio se gradu Požega i Požeškom sportskom savezu na potpori u provođenju svakodnevnih aktivnosti, projekata te posebice održavanja sportskih aktivnosti, treninga i natjecanja. Pročelnica Petrović iznijela je kako Grad Požega podržava rad Udruge te svim natjecateljima poželjela dobre rezultate.Nakon službenog otvorenja pročelnica Petrović i tajnik Požeškog Športskog Saveza Mitrović okušali su se u bacanju pikada sa tamnim naočalama kako bi bili ravnopravni slijepim i slabovidnim osobama u čemu je Pročelnica bila uspješnija što su prisutni nagradili pljeskom.

Nakon odigranih utakmica prvo mjesto osvojila je ekipa iz Varaždina, drugo mjesto ekipa iz Daruvara a treće ekipa iz Udruge slijepih Bjelovar. U kategoriji slijepi pojedinci prvo mjesto osvojio je Stanko Kovačić iz Udruge slijepih Pakrac Lipik, drugo mjesto Zoran Bubulj Daruvar a treće Davor Bakul Varaždin. U kategoriji slabovidni prvo mjesto osvojio je Ivan Kučina Varaždin, drugo mjesto Ivan Benković Varaždin a treće mjesto Božena Petrlik Daruvar.Pehare i medalje koje je za ovaj turnir osigurao Požeški Športski Savez najboljim ekipama uručila je Mara Čop supruga pokojnog Zdravka.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI