15. MEMORIJAL ’VLADO LAUČAN’: U završnici ekipa „sa strane“, najuspješniji Garić

15. MEMORIJAL ’VLADO LAUČAN’
(FOTO: Pakrački list)

11.6.2024. | 09:51 | Pakrački list
IZVOR: pakrackilist.hr
Pregleda: 547

Mladi nogometaši Garića iz Garešnice pobjednici su 15. Memorijalnog nogometnog turnira "Vlado Laučan" koji je jučer odigran na gradskom stadionu u Pakracu u organizaciji NK "Hajduk" Pakrac i Udruge hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika. U finalu su savladali Slaviju iz Pleternice, dok je u utakmici za treće mjesto Libertas iz Novske pobijedio ekipu Daruvara.Turnir je svečano otvorio Miroslav Ivančić, predsjednik Gradskog vijeća Pakrac i Udruge hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika. Podsjećajući na prvog poginulog policajca na području zapadne Slavonije, Ivančić je poručio da 15. po redu „Laučanovim memorijalom“ čuvaju uspomenu na lik i djelo Vlade Laučana te je izrazio zadovoljstvo što su okupili 12 ekipa nogometne omladine na jednom mjestu koje im služi isključivo za zabavu i stvaranje novih prijateljstava i isto tako poželio da se takva praksa nastavi i dugi niz narednih godina.

Na turniru su s dvije ekipe sudjelovali Hajduk, Okučani i Daruvar, a po jednu su imali Lipik, Kaptol, Kutina, Novska, Pleternica te pobjednik Garešnica, a mladim nogometašima su pehare i medalje dodijelili članovi Hajduka Josip Kratki i Slavko Vuić te Miroslav Ivančić.

IZVOR: Pakrački list


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI