NOVITET U POŽEGI: Novootvoreni obrt za masažu i njegu tijela ʺEquilibriumʺ

Nino Dunđer- ""Equilibrium"
(FOTO: Privatna arhiva)

3.10.2021. | 11:17 | M.B.
Pregleda: 16393

Iako smo u posljednje vrijeme pretežno pisali o životnim pričama naših Požežana u inozemstvu, ovu smo nedjelju odlučili obilježiti jednom pozitivnom pričom iz Požege. Naime, Požežanin Nino Dunđer i njegova supruga Marija su se nakon 6 godina života i rada u Londonu odlučili vratiti u svoju rodnu Požegu.

Nino je nakon završetka školovanja u Srednjoj školi Pakrac, smjer Fizioterapeutski tehničar, upisao studij fizioterapije na Zdravstvenom Veleučilištu u Zagrebu, te stekao diplomu prvostupnika fizioterapije.
"Svoje dugogodišnje profesionalno iskustvo sam stjecao na brojnim radnim mjestima, od Specijalne bolnice za rehabilitaciju Lipik, odjela fizikalne terapije Opće županijske bolnice Požega, Ustanove za zdravstvenu njegu i fizioterapiju u kući "Filomena Lovrić", volontiranja u udruzi "Mi", udruga roditelja djece s posebnim potrebama, nekoliko sportskih klubova kao licencirani fizioterapeut, te posljednjih 6 godina u najvećoj privatnoj bolnici za akutnu neurologiju i neurorehabilitaciju u Londonu. Bolnica se zove The Wellington Hospital, a tu sam radio s pacijentima nakon moždanih udara, spinalnih ozljeda kralježnice i traumatskih ozljeda glave uz najnoviju tehnologiju, posebice robotiku u rehabilitaciji, te sam konstantno učio i usavršavao nove metode i tehnike rada.


Nakon provedenih 6 godina u inozemstvu, supruga i ja smo se odlučili vratiti i započeti novu stranicu u našim životima", kaže nam Nino.

U novootvorenom obrtu za masažu i njegu tijela "Equilibrium" na adresi Borisa Hanžekovića 76 u Požegi, Nino nudi sljedeće usluge : klasična masaža tijela, opuštajuća i relaksirajuća masaža, sportska masaža, vezivno-tkivna masaža, ručna i strojna limfna drenaža, anticelulitna masaža (Maderoterapija), tehnike opuštanja i manipulacije mekih tkiva, mobilizacije zglobova, tretmane kod bolnih stanja lokomototnog sustava, tretmane kod sportskih ozljeda, te edukaciju i savjetovanje... "Specifičnost ovog obrta je pružanje usluga u udobnosti Vašeg doma, potpuno individualni pristup za svakog klijenta.  Sve što treba je da nazovete i dogovorite svoj termin već danas na broj 095 357 8847", govori Nino za kraj, a mi mu želimo puno uspjeha u poslu.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI