NOVITET U POŽEGI: Fitness centar Body Space u vlasništvu Požežanke Nikoline Šimić

Fitness centar Body Space
(FOTO: 034/Jakov Mandić)

2.10.2022. | 19:41 | Andrea Lužanac
Pregleda: 16391

U vrijeme kada se mnogi obrti zatvaraju i u vrijeme kada je ogroman pritisak na obrtnike i poduzetnike, mlada Požežanka odlučila je postati sam svoj šef. Naime, zahvaljujući Nikolini Šimić (25) Požega je bogatija za još jedan fitness centar.Nikolina rodom dolazi iz Požege, po zanimanju je fitness trener i ovim poslom bavi se već pet godina, a sada je odlučila da pokrene nešto svoje. Ideju za otvaranjem vlastitog fitness centra, Nikolina je dobila od jedne ogromne ljubavi prema zdravom životu i fitnessu. Kako nam govori, ovo nije posao, ovo je poziv.

"Ovo je poziv jer ti ovdje nisi samo trener, ti si ovdje psiholog, prijatelj i roditelj. Na fitness dolaze i umirovljenici pa je potrebno da se trener postavi i na njihov rang", objašnjava  Nikolina.Trenutno živimo u vremenu kada brojni obrtnici i poduzetnici zatvaraju svoja vrata, a sve to zahvaljujući inflaciji.  Na njih se danas vrši veliki pritisak jer su računi za struju i plin abnormalno visoki. Ipak, Nikolina se ne boji velikih računa struje i plina, kako kaže njoj nije potrebna neka velika temperatura u prostoru jer je klijentima pri vježbanju potreban zrak.Iako Požega ima dosta velik izbor po pitanju fitness života, Nikolina se konkurencije ne boji jer kako kaže "Koliko imaš klijenata, toliko i vrijediš.." Iako je Fitness centar Body Space tek otvorio svoja vrata, oni imaju već preko 100 upisanih članova.

Nikolina je između ostalog i majka dvije prekrasne djevojčicei jedan je od čistih primjera da majke itekako mogu imati karijeru. Svoju karijeru započela je pomoću potpore za mlade, projekt je pisala sama, a cijeli proces trajao je svega 2 mjeseca.Ukoliko niste još uvijek se možete upisati u novootvoreni Fitness centar Body Space, to možete učiniti na Facebook i Instagram profilu ili pozivom na broj: 099/672/6741 (Nikolina).

Ovim putem Nikolini želimo puno sreće i uspjeha u poslu!

FOTO: 034portal/ Jakov Mandić

VIŠE NA TEMU:
POŽEGA
NOVITET

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI