Kutjevčanin na listi za EU Parlament

Ante Pavković- HSU
(FOTO: Mirko Cenbauer )

25.4.2024. | 09:59 | 034 portal
Pregleda: 4785

Hrvatska Stranka Umirovljenika jučer je u Saboru predala listu kandidata za Europski Parlament. Izbori će se održati 09. 06. ove godine. Nositeljica liste je Ema Culi, a na listi se nalazi u Kutjevčanin Ante Pavković koji je na poziciji broj 6.

"Predsjednik Gabričević je u obraćanju medijima istaknuo da će se svi naši kandidati odreći trećine plaće u EU parlamentu u humanitarne svrhe te da će se maksimalno rotirati na poziciji zastupnika jer niti jednom kandidatu materijalna korist i borba za fotelju nisu u prvom planu", objavljeno je na službenoj stranici HSU stranke.
Ante Pavković je inženjer strojarstva, uža specijalnost energetika i plinarstvo, radio 30 godina u struci, da bi od 1993. u tri mandata bio načelnik/gradonačelnik Kutjeva, u tri mandata vijećnik u GV Kutjeva, predsjednik GO HSU Kutjevo. Također je bio predsjednik ŽO HSU Požeško-slavonske županije te je hrvatski branitelj, dobitnik spomenice Domovinskog rata, aktivan u radu MU Kutjeva i braniteljskoj populaciji.


Lista HSU za EU izbore:

Ema Culi
Pejo Trgovčević
Mirko Smoljić
Ankica Čižmek
Biserka Dumnica
Ante Pavković
Frane Kaleb
Silvija Portner
Tamara Ljubić Zajec
Nevenka Gregurić
Josip Jambrač
Želimir Lang


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI