Neodlučni Mijo (58) iz ’Ljubav je na selu’ priznao da je u vezi s Josipom (29) iz Bučja

Mijo Bošnjak i Josipa Vračić
(FOTO: Društvene mreže)

20.12.2023. | 13:17 | RTL
IZVOR: rtl.hr
Pregleda: 56448

"Ta me je cura pratila dvije godine na društvenim mrežama, pisala mi, lajkala i komentirala na društvenim mrežama, a ja sam mislio da je premlada za mene. Na kraju me pozvala da dođem na bazene da je upoznam i tako smo se upoznali. Bila je zezancija i na kraju sam zeznuo samog sebe", rekao je Mijo Bošnjak za RTL.hr nakon završetka showa ʼLjubav je na seluʼ. Na romantično putovanje poveo je Brankicu Kobasić, no nije išlo iako je na početku njihov odnos obećavao.

Iako je na početku bio neodlučan, izgleda kako Mijo u novoj ljubavi jako uživa. U posljednje vrijeme često objavljuje fotografije s novom djevojkom. "Sad smo jači nego prije", napisao je i dodao kako su zaljubljeni. Veliku ljubav podržava i Brankica koja komentira njihove zajedničke fotografije.Novu djevojku je pozvao i na party kojeg su organizirali kandidati ʼLjubav je na seluʼ. Ako je suditi po videozapisima, odlično se uklopila.

"Ta djevojka je isto jako draga osoba i nisam htio nikoga povrijediti. Nisam znao ni na čemu sam s Brankom. Sve je to prekratko da bi se čovjek odlučio na nešto. To samo može biti jedan lijep početak", rekao je Mijo nedavno.

izvor: RTLSamo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI