NASTAVAK DUGOGODIŠNJE TRADICIJE: 1. satnija 2. bojna i ove godine organizirali zajedničko druženje

FOTO: Ustupljene fotografije

29.10.2023. | 14:38 | 034portal
Pregleda: 5942

I ove godine uz ugodno druženje, 1. satnija 2. bojna nastavila je svoju dugogodišnju tradiciju. U ne tako dalekoj prošlosti, povezao ih je posao i od tada pa sve do danas već tradicionalno grade zejdničke uspomene.1. satnija 2. bojna svoje prvo druženje u Požegi organizirali su prije nešto više od 10 godina. Kako su nam već ranije otkrili, za ovu dugu tradiciju najviše su zaslužni Zlatko Odžić (57) i Miro Šimić (52). Za razliku od prošle godine kada su neki od kolega bili spriječeni doći na tradicionalno druženje, na ovogodišnje okupljanje odazvali su se u velikom broju.

Svake godine prisjete se i svojih radnih kolega koji danas nisu s njima te ih uz njihove obitelji posjete na groblju, polože vijence i upale svijeće. Odmah zatim upute se u vikendicu kako bi nastavili svoje druženje i prisjetili se onih lijepih mladenačkih dana te onih dana kada su u ratu dijelili dobro i zlo.

Članovi 1. satnije 2. bojne ovim putem izražavaju zahvalu domaćinu Zlatku Vukoviću koji ih rado primi u svoju vikendicu.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI