Mještani Jaguplija presretni: ’Napokon nam asfaltiraju cestu!’

Asfaltiranje ceste u Jaguplijama
(FOTO: Čitatelji/ 034 portal)

15.5.2024. | 08:51 | 034 portal
Pregleda: 2195

Kad smo prije više od 6 godina pisali o tome kako mještani Jaguplija doslovno muku muče s blatom ispred svojih kuća, nismo mislili da će se ovaj problem riješiti tek 2024. godine. No, što je, tu je, valja prihvatiti rješenje kad god ono došlo.Tako su danas Jagupličani izrazito sretni jer im se napokon asfaltira kolnik u selu. "Što da vam kažem, tko čeka, taj i dočeka. Hvala Bogu i dobrim ljudima koji ovo rade. Nek i mi živimo život dostojan 21. stoljeća", govori nam jedan mještanin.

Upravo su iz tog razloga iz Centra 112 obavijestili o zatvaranju lokalne ceste LC41049 (Skenderovci (LC41022)-A. G. Grada Požege (Stara Lipa) dionica prije propusta u naselju Jaguplije, iza kapelice – smjer prema Skenderovcima.

Promet će se u vrijeme zatvaranja (14. i 15.5.) uspostaviti obilaznim pravcem Požega-Brestovac- Skenderovci- Jaguplije i obratno te Požega -Lučinci- Skenderovci-Jaguplije i obratno.


VIŠE NA TEMU:
JAGUPLIJE
MJEŠTANI
CESTA
ASFALT

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI