KAKO ŽIVE STANOVNICI FRKLJEVACA I KADANOVACA?? Očajni su i prepušteni sami sebi...

FOTO: Matej.Ž.

11.6.2023. | 18:09 | Andrea Luzanac
Pregleda: 9194

Nešto ranije već smo pisali o tome kako su stanovnici Frkljevaca i Kadanovaca na rubu živaca zbog radova kojima se ne nadzire kraj. Od tada pa sve do danas prošlo je nešto više od tri mjeseca i u ta tri mjeseca možemo reći kako se ništa nije promijenilo.MJEŠTANI SU PREPUŠTENI SAMI SEBI??
Dani odmiču, a kraj ovih radova se ne nazire. Svaka malo jača kiša za stanovnike Frkljevaca i Kadanovaca donosi nove probleme. Na mjestu gdje bi trebala biti cesta, danas je tekla rijeka, rijeka nazvana "TUĐI NEMAR"!!

Mještani svako novo nevrijeme čine sve kako bi spriječili ponovni ulazak vode u kuće. Kako nam govore, ponekad se osjećaju kao da su prepušteni sami sebi i kao da nikoga nije briga za njih.

IMA LI SVJETLA NA KRAJU TUNELA??
Da radovi i ne teku najbolje, potvrdila je i županica Antonija Jozić. Nakon nove poplave koja je zadesila Frkljevce i Kadanovce, županica je na svome Facebook profilu komentirala cijelu današnju situaciju."Radovi ne idu kako treba, kako na izgradnji kanalizacija tako i na rekonstrukciji prometnice. I ova poplava danas, najvećim dijelom prouzročena time što je to još uvijek gradilište.", istaknula je županica Jozić.

Kako doznajemo, gradonačelnica Marija Šarić za sutra je sazvala novi sastanak na temu Frkljevaca i Kadanovaca. Hoće li ovoj agoniji konačno doći kraj i hoće li uskoro mještani ugledati svjetlo na kraju tunela? Na ova pitanja još uvijek ne možemo sa sigurnošću odgovoriti i jedino što nam preostaje je čekati kao i do sada...Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI