Miss Požeško-slavonske županije je Leona Maroši

Leona Maroši
(FOTO: Mihael Vukoje / PR MISS HRVATSKE)

24.9.2023. | 22:12 | Direkcija Miss Hrvatske
Pregleda: 9763

Jedanaest lijepih djevojaka natjecalo se se u Kutjevu na izboru Miss Požeško-slavonske županije, a samo jedna od njih mogla je steći pravo predstavljanja ove županije za izboru Miss Hrvatske 2023 za Miss Svijeta Pobjednicom je proglašena Leona Maroši, a njezinim pratiljama Ana Butorac iz Požege kao prva pratilja i Kasandra Javor iz Valpova kao druga pratilja.Lijepa novoizabrana Miss Leona dolazi iz Požege, ima 23 godine i studentica je na Pravnom fakultetu u Osijeku. Visoka 181 cm i bavi se odbojkom i gimnastikom. U slobodno vrijeme obožava čitati i duge šetnje od minimalno deset kilometara. Svoju formu održava i plivanjem dok joj je velika ljubav ples. Pleše i to je čini sretnom . Odlično govori engleski jezik.

Prijavom na izbor za Miss je željela vidjeti kako izgleda svijet mode i glamura.
Kutjevo, kao omiljeno mjesto gostiju i turista iz svih krajeva Hrvatske i svijeta, poznato je po gotovo osam stoljetnoj tradiciji uzgoja vinove loze na obroncima Krndije i proizvodnji kvalitetnih vina. Kada su u pitanju kutjevačke manifestacije dugo očekivani izbor za Miss donio i pravo modno osvježenje na pragu jeseni.Djevojke su nosile odjeću butika Glamour i vjenčanice Nikolina. Uljepšavali su ih Sanela Andrijanić koja je bila zadužena za kosu te vizažistice Sonja Rožić i Lea Dragojević. U programu koji je vodio Branko Uvodić nastupili su Bernarda Bobovečki , Amir Kazić Leo i scenski studio ARTina.“Posebno se zahvaljujem gradonačelniku Josipu Budimiru najzaslužnijemšto se izbor održao u Kutjevu i iznimno sam sretna što se još jedna Miss pridružila timu djevojaka koje će se u studenome natjecati na finalu izbora Miss Hrvatske”, izjavila je Iva Loparić Kontek direktorica izbora Miss Hrvatske.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI