Miss Požeško-slavonske županije je Ivana Krajina!

Ivana Krajina- Miss PSŽ
(FOTO: PR Miss Hrvatske)

1.6.2024. | 10:22 | Ivana Delač
Pregleda: 5001

U Kutjevu je izabrana druga finalistica 30.Miss Hrvatske.

Lijepa Ivana ima dvadeset i tri godine i studentica je na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Slobodno vrijeme provodi u društvu obitelji. Voli putovati, čitati i uvijek je u pokretu. Pjeva na fakultetskome zboru Axis. Povremeno volontira na fakultetu u sklopu Teddy bear hospital.
Njezinom pratiljom proglašena je Dora Dračić koja će u slučaju da Ivana bude spriječena sudjelovati na finalu Miss Hrvatske.


Ivana je između ostalih nagrada osvojila vrijednu krunu od dragog kamenja Gallery Gemstone by Ivana Milun te izravan plasman u finale 30.Miss Hrvatske. Natjecateljice su se predstavile u modnoj kolekciji Calico Mood i vjenčanicama Nikolina. Uljepšali su ih frizerski salon Marina i vizažistica Lea Dragojević. Prekrasne cvjetne aranžmane kako i priliči ljepoticama izradila je cvjećarnica Sara i Mihaela Grgić. Program u kojem je nastupio Amir Kazić Leo vodio je Davor Garić.
ʼʼSedam lijepih natjecateljica Miss Požeško-slavonske županije tijekom popodneva obilazilo je Kutjevo snimavši razglednice, a ja se ovim putem zahvaljujem se Gradu Kutjevo i gradonačelniku Josipu Budimiru na gostoprimstvu i potpori”, rekla je vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta Iva Loparić Kontek. 
Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI