MIHALJEVCI: Policija kaznila 28-godišnjaka novčanom kaznom u iznosu od 1.450 eura, a evo i zašto...

POŽEGA: Pijana 55-godišnja dama napala 27-godišnjeg mladića i ozlijedila ga
(FOTO: 034 portal)

24.7.2023. | 10:33 | PU požeško-slavonska
Pregleda: 7074

Kako je bilo najavljeno i protekli vikend s ciljem osiguranja povoljnog stanja sigurnosti cestovnog prometa provedene su mjere pojačanog nadzora prometa, posebice usmjerene na tzv. ʼčetiri glavne ubojice u prometuʼ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel) kao i na recidiviste, odnosno višestruke počinitelje prometnih prekršaja.

Tijekom provođenja aktivnosti na području PU požeško-slavonske utvrđeno je ukupno 35 prekršaja, od čega izdvajamo po četiri prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i nekorištenja sigurnosnog pojasa te 17 prekršaja nepoštivanja dopuštenih brzina kretanja.

Najveća novčana kazna predviđena je za prekršaj koji se dogodio u nedjelju 23. srpnja 2023. oko 2.30 sati u mjestu Mihaljevci u Ulici Stjepana Radića gdje su policijski službenici prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,52 promila upravljao 28-godišnjak. Također je utvrđeno da za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas.


Vozaču je izdan prekršajni nalog na novčani iznos od 1.450,00 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI