APSOLUTNI REKORDERI OVOGA VIKENDA: U Požegi i Bilicama zatečeni muškarci u prometu sa preko 2 promila

policija
(FOTO: A. Lužanac)

8.10.2023. | 09:44 | PU požeško-slavonska
Pregleda: 3161

Požega

U subotu 7. listopada 2023. oko 11.30 sati u Požegi u Ulici Slavka Kolara u prometu je zatečen 35-godišnjak koji je prije stjecanja prava na upravljanje, ne koristeći zaštitnu kacigu i pod utjecajem alkohola od 2,78 promila upravljao neregistriranim i neosiguranim mopedom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 35-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima.


Bilice


U subotu 7. listopada 2023. oko 17.40 sati u mjestu Bilice, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,28 promila upravljao 47-godišnjak.

Požega

U nedjelju 8. listopada 2023. oko 4.20 sati u Požegi u Osječkoj ulici u prometu je zatečen 30-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,28 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nepoznati počinitelj oštetio osobni automobil

U subotu 7. listopada 2023. u ranim jutarnjim satima u Požegi u Ulici Pape Ivana Pavla II, nepoznati počinitelj (ili više njih) je oštetio osobni automobil u vlasništvu 60-godišnjaka.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Otuđena rampa

U razdoblju 6./7. listopada 2023. na šumskoj cesti na području Pakraca, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio rampu u vlasništvu Hrvatskih šuma.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI