APSOLUTNI REKORDERI OVOGA VIKENDA: U Požegi i Bilicama zatečeni muškarci u prometu sa preko 2 promila

policija
(FOTO: A. Lužanac)

8.10.2023. | 09:44 | PU požeško-slavonska
Pregleda: 3400

Požega

U subotu 7. listopada 2023. oko 11.30 sati u Požegi u Ulici Slavka Kolara u prometu je zatečen 35-godišnjak koji je prije stjecanja prava na upravljanje, ne koristeći zaštitnu kacigu i pod utjecajem alkohola od 2,78 promila upravljao neregistriranim i neosiguranim mopedom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 35-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima.


Bilice


U subotu 7. listopada 2023. oko 17.40 sati u mjestu Bilice, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,28 promila upravljao 47-godišnjak.

Požega

U nedjelju 8. listopada 2023. oko 4.20 sati u Požegi u Osječkoj ulici u prometu je zatečen 30-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,28 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nepoznati počinitelj oštetio osobni automobil

U subotu 7. listopada 2023. u ranim jutarnjim satima u Požegi u Ulici Pape Ivana Pavla II, nepoznati počinitelj (ili više njih) je oštetio osobni automobil u vlasništvu 60-godišnjaka.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Otuđena rampa

U razdoblju 6./7. listopada 2023. na šumskoj cesti na području Pakraca, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio rampu u vlasništvu Hrvatskih šuma.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI