Ma je li to moguće- Ronko i Cesarik planiraju napustiti SDP!??? Priključuju se vladajućoj koaliciji!??

FOTO: 034 portal

16.5.2018. | 08:13 | Ante Mandarić
Pregleda: 10484

EKSKLUZIVNO: U Požegi se nešto kuha jer smo dobili, još uvijek nepotvrđene, informacije da saborski zastupnik SDP-a Zdravko Ronko i bivši zamjenik ministra zdravstva dr. Marijan Cesarik u tandemu planiraju napustiti stranku.

Ako se potvrdi da su ove informacije točne, to bi bio politički potres u političkoj eliti Požeštine, a s tim bi se potvrdila i dosadašnja nagađanja da ovaj dvojac planira uništiti stranku. Požegom su nakon izgubljenih izbora kružile priče tipa: "Ja sam SDP stvorio, ja ću ga i uništiti!", sad te priče dobivaju i novu dimenziju.
To objašnjava i zbog čega ova stranka nema baš nikakvih aktivnosti niti ikakve strategije ili plan za Požeštinu i tako već duže vrijeme. Isto tako, očito da je uništenje stranke bio i razlog postavljanja bivše HNS-ovke Tamare Puač na čelo gradske organizacije SDP-a. Doista dobra strategija uništavanja SDP-a u Požeštini.


Vjerujem da je taj dio plana, posebno ovaj s Tamarom, i uspio jer je ona u najkraćem rok napravila više štete stranci nego njeni najveći neprijatelji.Planira li se Ronko s ostalim dijelom tima priključiti HDZ-u, Živom zidu, MOST-u ili nekoj drugoj stranci, nismo uspjeli saznati, ali najizglednije je da planiraju samostalnu listu u Požeštini.

Ovo se pitanje povlači i u ostalim scenarijima gdje Ronko napušta SDP, ali ne i svoj saborski mandat. Možda još sa sobom uspije nagovoriti jedno-dvoje da napuste stranku i klub SDP-a u saboru te kao Sauchu da se kao neovisni pridruži vladajućoj koaliciji HDZ-a i s tim ojača Plenkovićevu poziciju i većinu u saboru. Ta bi vijest doista donijela senzacionalizam Požeštini, a Beri možda i zadnjih udarac koji može podnijeti!??

No, kako je da je, ako se ovaj perfidni plan pokaže istinitim, znat će se da je sve rađeno s namjerom i s jednim ciljem, uništenje SDP-a u Požeštini.Sve ove informacije su neslužbene i nitko nam ih dosad nije, niti neće, službeno potvrditi je li to istina ili nije, a idući dani će pokazati ima li vatre tamo gdje se dimi.

 Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI