Luka Gjajić iz Kutjeva niže nove uspjehe


(FOTO: kutjevacki.hr)

24.9.2021. | 14:22 | kutjevacki.hr
IZVOR: kutjevacki.hr
Pregleda: 2219

U Strizivojni se 28. kolovoza održala Enzita noćna utrka na 5 i 10 km sa startom u 20 sati. Luka Gjajić iz Kutjeva trčao je kraću utrku od 5 kilometara, lovio je vlastiti rekord u čemu je uspio i dogurao do drugog mjesta.

“Strizivojna i njezini žitelji odlično su organizirali cjelokupan događaj te su pokazali veliko slavonsko srce”, komentirao je Luka.
Sljedeća utrka bila je nešto drugačija – brdska, poluorijentacijska, dugačka 12,5 kilometara sa 450 metara nadmorske visine, sve popularniji Popišanac trail. Start je bio u selu Potočari, a sama trasa prolazila je najatraktivnijim brdskim dijelovima slatinskoga kraja s ciljem u centru Grada: “Obranio sam treću poziciju od prošle godine, čime sam izuzetno zadovoljan jer nisam odrađivao brdske treninge i pripremao se za takav tip utrke”, osvrnuo se Luka na uspješnu utrku.
Na kraju, 18. rujna održao se tradicionalni Baranjski Ferivi polumaraton u Tikvešu s glavnom utrkom na 21 kilometar, utrkom građana na 5,5 kilometara i štafetnom utrkom 3 x 5 kilometara na kojoj je sudjelovao i Luka s kolegama. Ova utrka bila je vrlo uspješna jer je rezultirala 1. mjestom. Čestitke Luki i sretno u novim izazovima! (IZVOR: www.kutjevacki.hr)Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI