Kuglači Novih nada pobijedili KK Monte Mont (Osijek) u 16. kolu 2. HKL - Istok

KK Nove nade
(FOTO: KK Nove nade)

24.2.2020. | 15:43 | Mladen Mirković
IZVOR: sport-pozega.hr
Pregleda: 2657

 Kuglači Novih Nada na Gradskoj kuglani u Požegi su u subotu, 22. 02. 2020. deklasirali KK Monte Mont (Osijek) sa visokih 8:0 i gotovo 500 čunjeva razlike te pri tome popravili ekipni rekord kuglane na 3411 čunjeva što do sada nije pošlo za rukom niti jednoj požeškoj ekipi.

U redovima Nada najbolji rezultat imao je Darko Zovko sa 637 oborenih čunjeva i samo par čunjeva djelilo ga je od pojedinačnog rekorda kuglane. Tomislav Čakalić 575, Robert Bakić 567, Zdenko Poleto 556, Vlado Turkalj 540 i Marijan Matijević 533 čunjeva.

Da požeške Nade dobro igraju da su najveći favoriti u borbi za prvaka govori činjenica da gotovo tri mjeseca ne znaju za poraz, a iz kola u kolo podižu igru. Trenutno zauzimaju drugu mjesto a za vodećim Belišćem zaostaju samo bod.


Nade za dva kola na domaćoj kuglani dočekuju upravo lidera te se nadaju da će napraviti čudo i pobjedom osigurati prvo mjesto i plasman u elitno kuglačko društvo.


VIŠE NA TEMU:
KUGLANJE
NOVE NADE

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI