NASLOVNAŽIVOT
Komentar čitatelja: ʺIseljenici sa stranim tablicama su uništili blagostanje u kojem smo živjeli!ʺ

FOTO: 034 Portal

Komentar čitatelja: ʺIseljenici sa stranim tablicama su uništili blagostanje u kojem smo živjeli!ʺ

7.8.2019. 14:31 | Ante Mandarić PREGLEDA: 23801

Na našu jučerašnju objavu na Facebooku vezanu za kontrolu prometa u Požegi bilo je mnogo reakcija, no mi smo uočili jedan zanimljiv komentar jednog žitelja Pleternice.

Da prvo pojasnimo situaciju koja je prethodila objavi.

Dakle, osobno sam u kontroli prometa jučer zaustavljen i uredno sam odmah na licu mjesta platio kaznu za prekršaj brze vožnje iako sam usporio jer su mi drugi vozači davali signal da policija stoji malo više u Zagrebačkoj ulici, kod kapele sv. Josipa. Kad me zaustavio, policajac koji je bio ljubazan, pokazao mi je aparat za mjerenje brzine na kojem je pisalo da sam vozio 76 km/h, što definitivno nije točno.
Pošto mi je ta situacija kristalno jasna, od policajca sam zatražio ispis kazne koju sam odmah i platio.

Nije mi čudno što se uglavnom zaustavljaju automobili stranih tablica i nije to samo u Požegi, jednom prilikom sam na naplatim kućicama kod Zagreba vidio 18 zaustavljenih automobila sa stranim tablicama i to van sezone, naravno, slučajno, kao i uvijek.

Svatko tko vozi brzo treba biti kažnjen, ali baš svatko! No, negdje su rodbinske veze tolike čvrste da neki moji poznanici redovno prolaze ispod radara i nikad kaznu za brzu vožnju nisu platili, iako im je noga na gasu malo teža. Bilo kako bilo, svoju sam kaznu platio odmah i nije mi padalo napamet diskutirati o tome s policajcima iako sam, u ovom slučaju, znao da nisam vozio brzo.

Kao nastavak tome, objavljene su fotke na Facebooku 034portala.

Kao i svaka malo "škakljivija" situacija, tako je i ova privukla velik broj komentara i reakcija, prihvaćamo sve osim onih koji na nas psuju i vrijeđaju nas na bilo kojoj osnovi, njih odmah drage volje blokiramo. Jedan se pak komentar ipak najviše istaknuo.Dakle, gospodin Tomislav Marijanović iz Pleternice komentirao je situaciju sa stranim tablicama na način da je vozače iza tih tablica okrivio za uništavanje blagostanja Slavoniji.

"Posteno takve i treba kaznjavati, ovi s takvi tablicama su nam unistili blagostanje u kojem smo zivjeli, uvijek su znali pricati tako je to i Njemackoj, Svicarsko, Austriji a kad dodju i Hrvatsku toga se ne pridrzavaju", napisao je Marijanović.

Čovjek doista smatra da su iseljenici koji ovdje dođu sa stranim tablicama na odmor uništili Slavoniju, pa što onda misli o našim političarima?! Oni nisu krivi ni za što?! Pošteni su, sposobni, vrijedni i pravi primjer našeg društva!

Možda gospodin priželjkuje da Hrvatska dobije još nekoliko političkih vođa poput Sanadera, Vidoševića, Dalićke, Lucića, Žalčeve, Kuščevića i ostalih jer da su mogli raditi što su htjeli i da nije bilo Hrvata iz dijaspore, e onda bi sad u Slavoniji vladalo blagostanje, i to ne samo u Slavoniji, ma u cijeloj Lijepoj našoj! Što drugo zaključiti iz takvog komentara?

Gospodin je na svoj komentar dobio podršku i nekoliko lajkova, smatram da su ti ljudi njegovi istomišljenici te smatraju da su iseljenici i svi oni koji su otišli trbuhom za kruhom KRIVI za ovo stanje u Slavoniji, ako ne čak da su oni i uništili Slavoniju.Tagovi: iseljenici, tablice, automobili, kometar, facebook, dijaspora, policija