Kickboxing klub Borac Požega na Prvenstvu Hrvatske osvojio 4 medalje, Robert i Anastasiia viceprvaci Hrvatske!

FOTO: 034 portal

14.5.2023. | 16:57 | 034
Pregleda: 1080

Proteklu subotu, 13.5. pet natjecatelja KBK Borac Požega nastupilo je na Prvenstvu Hrvatske u Zaboku. Ovaj put naše boje je branio tim seniora i juniora pod vodstvom trenera Mateja.U disciplini light contact (LC) seniori nastupili su Robert Romanik (-84kg), Franjo Gucić (-89kg) i Matej Babić (-84kg) dok su u disciplini kick light (KL) nastupile juniorke Antonela Peči i Anastasiia Starovoitova. U žestokim borbama svi seniori osigurali su odličja, pa je tako Robert osvojio srebro, a Franjo i Matej bronce. Franjo je inače višestruki prvak u taekwondo-u, aktualni studentski WT prvak a sada je potvrdio status i u LC. Matej je ovime potvrdio 3. mjesto s prošlogodišnjeg prvenstva u LC.
Posebno se istakao Robert koji je u polufinalu u 1. rundi odneo pobjedu protiv Zadranina, dok je u finalu za dlaku ostao bez naslova u atraktivnoj borbi sa višestrukim prvakom Hrvatske, čime je postao seniorski viceprvak Hrvatske. Antonela je novi član natjecateljskog tima te je po prvi puta hrabro nastupila, međutim u kategoriji s puno prijavljenih borkinja, te je zaustavljena na putu do medalje.

Zadnja je nastupila Anastasiia koja je u apsolutnoj kategoriji osvojila srebro te tako postala viceprvakinja Hrvatske! Podsjetimo, Anastasiia je također osvojila srebro i na Europskom kupu što potvrđuje kontinuitet! Inače, riječ je o sestri Glieba, našeg kadeta i osvajača Svjetskog kupa. Posebno nam je drago što unatoč svemu Ukrajinci kod nas postižu takve hvalevrijedne rezultate!Čekaju nas još jedno prvenstvo Hrvatske i Svjetski kup do ljeta, te nastavljamo s brušenjem forme, ali i sa školom kickboxing-a i kickboxing rekreacijom na što su svi zainteresirani pozvani da se priključe!

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI