Kakav igrokaz za narod!! Bili smo u pravu, Ronko ide Milanu Bandiću, a Bandić podržava HDZ pa eto !

Zdravko Ronko
(FOTO: M.B.)

19.9.2018. | 10:40 | Ante Mandarić
Pregleda: 10137

Kakav natječaj, kakav igrokaz za narod! Kako smo nedavno i pisali, ovo je sve već bilo riješeno i prije, samo ih je naše otkriće natjeralo da izvode ovakve predstave. Zanima nas hoće li požeški kumovi koji su ovome kumovali dobiti nagrade od Plenkija!?!? Hrvatska misli da je Bandić pobjedio natječaj, no svi vi koji čitate 034portal znate pravu i jedinu istinu. Pročitajte naš članak OVDJE.

U nastavku vam u cijelosti prenosimo članak s Telegram.hr koji potvrđuje kako je Zdravko Ronko doista prešao u Bandićevu stranku solidarnosti, BM365.

 


"Zdravko Ronko, zastupnik koji je prije tri mjeseca izašao iz SDP-a i postao nezavisan, priključio se klubu Milana Bandića. Tako je završio famozni natječaj gospodina Ronka, inače bivšeg gradonačelnika Požege, koji je, kao, raspisao kako bi se klubovi zastupnika borili za njega.

Već tada se nagađalo da će se pridružiti Bandiću, a sad se to evidentno ostvarilo. Time je bivši SDP-ovac postao 78. zastupnik HDZ-ove većine.

No, ne samo da je Ronko postao 78. zastupnik HDZ-ove većine već se i vodstvo požeške stranke Milan Bandić 365 pojačalo sa Zdravkom Ronkom.PODRŽAVA PLENKOVIĆA KAKO BERNARDIĆ NE BI S NJIM KOALIRAO

“Raspisao sam svojevrsni natječaj za klub i vidjet ćemo tko će mi dati ponudu koja ispunjava moje uvjete. Ja sam socijaldemokrat, a uvjet je da i u klubu mogu djelovati po svojoj savjesti kao i dosad i imati samostalnost u odlučivanju. Kada sve razmotrim, odlučit ću na dan početka zasjedanja Sabora”, rekao je Ronko također za 24 sata, početkom rujna.

Kad je u svibnju izlazio iz SDP-a Ronko je dao antologijsku izjavu kako će podržavati Plenkovićevu Vladu jer ga je strah da će, ako padne, Bernardić s njima koalirati i tako uništiti stranku." Telegram.hr

 

KOMENTAR 034 PORTALA

Samo dragi Bog može ova dva političara smjeniti s hrvatske političke scene, no nije ni to najgore, bolna je i žalosna činjenica da će narod još jednom skupo platiti ovaj besmisleni igrokaz.

Ronko, dakle, odsad u Požeštini zastupa stranku Milan Bandić BM365, pa zamislite onda sljedeću situaciju. Požeština u saboru ima samo dva zastupnika, jedan je Franjo Lucić koji se bori za Pleternicu, a drugi je Zdravko Ronko koji će se boriti za Bandića i da njegova gu.ica ne završi u Remetincu.

Požeštino naša, lijepa li si i jadna i sama!?!

 Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI