Judo klub Slavonac nastupio na vrlo jakom turniru u Zrenjaninu

FOTO: JK Slavonac

6.3.2023. | 12:55 | JK Slavonac
Pregleda: 938

Dana 5.3. 2023. održan je iznimno jak judo turnir u Zrenjaninu (Srbija) koji je okupio 620 natjecatelja iz 6 država ( Bugarska, Rumunjska, Bosna i Hercegovina, Mađarska, Srbija i Hrvatska). Ekipu judo kluba Slavonac činilo je 5 judaša. Prvi na borilište izlaze Filip Šutić i Bruno Bluha koji su u konkurenciji 19 dječaka osvojili brončane medalje.Filip Šutić upisao je 4 pobjede i 1 poraz dok je Bruno Bluha upisao 3 pobjede i 1 poraz. Nedostatak sportske sreće osjetili su Ivano Bošnjak i Nemanja Đukić koji su ovaj puta ostali bez plasmana.

Turnir smo završili sa Ivom Čančar koja je pružila odlične borbe te uz 3 pobjede došla do finala u kojem u tijesnoj i neizvjesnoj borbi na kraju ipak gubi i osvaja srebrnu medalju. Odradili smo dobro turnir ,nastavljamo dalje sa treninzima na kojima ćemo analizirati greške i nastavljamo dalje u nove pohode na medalje. Slijedeći vikend pred nama je godišnja skupština koju ćemo po prvi puta održati u Podcrkavlju.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI