Judaši JK Slavonac odlični na turnirima u Pisarovini i Ljubljani

JK Slavonac
(FOTO: R.G.)

22.4.2024. | 10:35 | Robert Garc
Pregleda: 1494

Dana 20.4.2024. judaši judo kluba Slavonac imali su pune ruke posla. Naime jedna ekipa se zaputila na turnir u Pisarovinu dok je druga ekipa išla na turnir u Ljubljanu. Ukupno 11 judaša odmjerilo je snage na borilištu i pokušalo doći do postolja. Na međunarodni judo turnir u Pisarovini okupilo se 440 natjecatelja iz 32 kluba a našu ekipu činilo je 5 judaša.Najmlađi član ekipe Borna Pajestka sa 2 pobjede i 2 poraza zauzima 5 mjesto. U uzrastu do 12 godina Vanesa Zečević sa 2 pobjede i porazom osvaja brončanu medalju dok je Lena Đukić ovaj put ostala bez plasmana. U uzrastu do 14 godina Rafael Ćosić i Nemanja Đukić sa 2 pobjede i porazom također osvajaju brončane medalje. Budući da se trener zaputio na turnir u Ljubljanu ekipu je vodila najiskusnija judašica Lana Knaus.

Turnir u Ljubljani pod nazivom „pokal Bežigrada“ okupio je 542 judaša iz 62 kluba te 7 država ( Hrvatska, Slovenija, Austrija, Srbija, Italija, Češka i Azerbajdžan). Judo klub Slavonac predstavljalo je 6 judaša. U uzrastu do 12 godina bilježimo fantastične borbe Brune Bluhe koji sa 4 pobjede osvaja zlatnu medalju. Ema Blagojević sa 3 pobjede i porazom osvaja brončanu medalju dok je Filip Šutić sa 2 pobjede i 2 poraza zauzeo 5 mjesto.U uzrastu do 14 godina Iva Čančar i Ivona Švajda osvajaju zlatnu medalju, Iva sa 3 pobjede a Ivona sa 4 pobjede. Ivano Bošnjak sa 3 pobjede dolazi do finala u kojem u vrlo tijesnoj borbi gubi i osvaja srebrnu medalju. Vrlo lijep dan je iza nas, od 11 judaša njih 8 je donijelo kući medalje i možemo biti ponosni na našu ekipu. Zahvaljujemo za vozačima Tomislavu Ćosiću i Željku Šutiću i Slađani Švajdi koja je bodrila ekipu sa tribina.


VIŠE NA TEMU:
SPORT
JUDO
JK SLAVONAC
TURNIR

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI