Jučer nije radio Facebook i Instagram, danas LinkedIn

FOTO: Screenshot LinkedIn

6.3.2024. | 22:47 | I.S.
Pregleda: 849

Trenutno ne možete pristupiti LinkedIn-u, niste sami: Društvena mreža nije dostupna zbog neobjašnjenog prekida usluge. Prilikom posjete stranice LinkedIn dočekat će vas poruka koja kaže: "Došlo je do pogreške.", sprječavajući korisnike da se prijave.

Do sada su primjećeni izvještaji o prekidima usluge u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi; vrlo je vjerojatno da je riječ o globalnom prekidu. Downdetector.com bilježi porast pritužbi, s više od 43.000 u proteklom satu od ljudi koji ne mogu reći svima koliko su blagoslovljeni ili pregledavati postove o tome kako timski rad ostvaruje snove.

LinkedIn je platforma pokrenuta 2003. godine. Primarno se koristi za profesionalno umrežavanje i razvoj karijere te omogućuje tražiteljima posla da objave svoje životopise, a poslodavcima da objave poslove. Osim toga, LinkedIn se koristi za organizaciju događaja u stvarnom svijetu, za pridruživanje grupama, dijeljenje članaka, objavljivanje fotografija i videa. Od 2015. godine ova društvena mreža je u stopostotnom vlasništvu Microsofta. Danas LinkedIn ima više od 830 milijuna registriranih članova iz više od 200 zemalja i teritorija, što je i više nego čvrst argument da i vi postanete dio ove zajednice, ako to možda još uvijek niste.


Zanimljivo, ova smetnja dolazi nakon jučerašnjeg višesatnog prekida usluge na Meti odnosno Facebooka i Instagrama. Za sada nije poznat točan uzrok problema na LinkedInu niti kada će proraditi.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI