Odvratni komentari ispod članaka o nestalim ljudima

Brođanin na Facebooku, u komentarima članka, vrijeđao policiju pa prekršajno prijavljen
(FOTO: Unsplash)

15.9.2023. | 19:46 | 034 Portal
Pregleda: 7243

Čitatelji ocijenili:

5

Danas je na području naše županije nestalo dvoje ljudi, dva muškarca, jedan mlađe, a drugi starije životne dobi.

Obje informacije smo primili službenim putem od Policijske uprave požeško-slavonske i objavili ih, oba nestanka su prijavljena policiji s razlogom, obje potrage je policija provodila s razlogom...

Tužno je što moramo ovo objaviti, ali današnji komentari ispod članaka o nestalim muškarcima na Facebook stranici 034 Portala su prešli sve granice normale i dobrog ukusa. Ne pada nam napamet ponavljati ih ili ih ovdje objaviti jer takve ogavne stvari se ne bi trebale javno izgovoriti niti jedanput, a kamo li zabilježiti za sve vijeke vijekova.


Još tužnije je što su gotovo svi neukusni komentari napisani od strane PUNOLJETNIH osoba!!


Jeste li u bar jednom trenutku pomislili kako je obitelji nestalih osoba? Jeste li bar u jednom trenutku pomislili da su nestali s razlogom, jer su bolesni? Jeste li bar u jednom trenutku pomislili kako će vaš komentar utjecati na sve ljude koji su na bilo koji način povezani s nestalima? Očigledno je da niste jer nitko pri zdravoj pameti od nesretne situacije ne bi zbijao šale i trudio se skupiti lajkove na komentare.

Mislite li da policija, prije objave informacija i početka potrage, nije procijenila cjelokupnu situaciju i zaključila o čemu se točno radi? Zašto imate potrebu misliti i pokazati da ste pametniji od drugih i da znate više i bolje? Što ćete dobiti s tim? Mislite li doista da policija i obitelji nemaju više podataka nego vi i mi skupa s vama? Smatrate li doista da sve treba biti javno?

Svrha objave nestalih ljudi u medijima je proširiti vijest među građane kako bi možda mogli pomoći u potrazi, kako bi se nestali što prije locirali, kako bi se na vrijeme spriječila moguća tragedija. Nije nam jasno kako bilo koje ljudsko biće može uživati u takvim teškim situacijama?!

Komentare smo obrisali, a daljnje komentiranje članaka smo onemogućili. Nećemo dopustiti da se naslađujete niti ispod ovog članka jer ovaj dan i ostatak života je dovoljno težak za bar tri obitelji s područja naše županije, a mi im ovim putem šaljemo podršku.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI