JK Slavonac uspješan u Bihaću

FOTO: JK Slavonac

24.10.2022. | 11:02 | JK Slavonac
Pregleda: 674

Judo klub Slavonac nastupio je 22.10.2022. sa 6 judaša na međunarodnom judo turniru u Bihaću koji je okupio preko 400 judaša iz 4 države (Slovenija, Slovačka, Bosna i Hercegovina i Hrvatska) te su osvojili ukupno 5 medalja.

Turnir je otvorio Bruno Bluha u uzrastu u10 kategorija do 34 kilograma te sa 3 pobjede i porazom osvojio brončanu medalju. Slijedio je uzrast do 12 godina u kojem su nastupili Ella Lukas, Rafael Ćosić i Nemanja Đukić.
Ella Lukas nastupila je u kategoriji do 40 kilograma, 2 pobjede i poraz i Ella osvaja brončanu medalju. Rafael Ćosić nastupio je u kategoriji do 38 kilograma i sa 3 pobjede i porazom u finalu osvaja srebrnu medalju. Nemanja Đukić upisao je 2 poraza u kategoriji do 30 kilograma.Slijedio je uzrast do 14 godina u kojem je Lana Knaus nastavila svoju dominaciju i ponovno osvojila zlatnu medalju. Lana se također okušala i u starijem uzrastu u kojem sa 4 ekspresne pobjede također osvaja zlatnu medalju.Tena Trtanj nastupila je u uzrastu mlađih kadetkinja do 63 kilograma i sa 2 poraza ostaje ovaj puta bez medalje. Naravno kakav bi to odlazak u Bosnu i Hercegovinu bio da na kraju ne odemo i ne probamo tradicionalne ćevape."Zahvaljujemo se gospodinu Vjeki Đukiću koji je bio sponzor odlaska na ovaj turnir . Čestitke svim osvajačima medalja, analizirati ćemo greške, truditi se ispraviti ih i slijedeći vikend putujemo u Osijek po nove medalje", izjavio je trener JK Slavonac Robert Garc.VIŠE NA TEMU:
JK SLAVONAC
NATJECANJE
BIHAĆ

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI