JK Slavonac osvojio pet medalja na turniru u Zagrebu

FOTO: R.G.

2.10.2023. | 11:01 | R.G.
Pregleda: 1204

Judo klub Slavonac nastupio je 30.9..2023. sa 8 judaša na međunarodnom judo turniru „Black belt open“ u Zagrebu na kojem je sudjelovalo preko 600 judaša iz 3 države ( Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina). Prvi na borilište izlaze Bruno Bluha,Filip Šutić i Nemanja Đukić, sva trojica u istoj kategoriji do 34 kilograma.Bruno Bluha sa 4 pobjede ulazi u finale u kojem u tijesnoj borbi gubi i osvaja srebrnu medalju. Filip Šutić sa 3 pobjede i porazom osvaja brončanu medalju dok je Nemanja Đukić sa 2 pobjede i 2 poraza turnir završio na 7 mjestu. Iva Čančar nastupila je u kategoriji do 32 kilograma te sa 2 pobjede i porazom osvaja brončanu medalju. Ema Blagojević u kategoriji do 40 kilograma također osvaja brončanu medalju sa 2 pobjede i porazom.


Slijedio je uzrast do 14 godina u kojem je Ivano Bošnjak sa 2 pobjede i 2 poraza turnir završio na 5 mjestu. Lana Knaus natjecala se u uzrastu curica do 16 godina te u kategoriji do 57 kilograma osvojila srebrnu medalju sa 2 pobjede i porazom.
U uzrastu kadeta judo klub Slavonac predstavljao je Marin Knaus koji je unatoč dobrim borbama ovaj puta ostao bez plasmana. Sezona turnira nam je tek krenula i za tjedan dana putujemo u Sloveniju po nove medalje.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI