JK Jigor vratio se kući s novih šest medalja


(FOTO: JK Jigor)

23.10.2022. | 11:38 | JK Jigoro
Pregleda: 1692

Judo klub JIGORO jučer je nastupio na 26. međunarodnom judo kupu Maksimira u Zagrebu. Na natjecanju je nastupilo preko 500 natjecatelja iz 40 klubova. Jigoro je nastupio s 6 natjecatelja i u jakoj konkurenciji osvojili čak 6 medalja, 2 zlata, 3 srebra i 1 brončane medalje.

Svoju kvalitetu ponovo su potvrdili Gabrijel Kajan i Veronika Grbeš koji su bili najbolji i svojim kategorijama i osvojili zlatnu medalju. Veronika se i ovaj put vratila s dvije medalje, zlato u svojoj kategoriji dok je u starijoj skupini došla do finala gdje je izgubila i osvojila veliku srebrnu medalju.
Srebrnu medalju u svojoj kategoriji osvojile su Rebeka Voštog koja je srebro osvojila i prošli tjedan u Vinkovcima izgubivši jedino protiv naše Veronike s obzirom da su bile u istoj kategoriji, te Lucija Marijanović koja je fantastično odradila sve borbe do finala, ali u finalnoj borbi je falilo malo iskustva i izgubila borbu.
Brončanu medalju osvojio je Mate Špeljak, njegova prva judo medalja i si obzirom da ima samo 6 godina, ne sumnjamo da će ih osvojiti još jako puno uz kvalitetan i redoviti trening.

Ovaj put Rea Kir ostala je za dlaku bez medalje, izgubivši u borbi za brončanu medalju te je zauzela visoko peto mjesto. Rea je mentalno i fizički jaka curica i sigurni smo da već idući vikend u Osijeku jedna medalja čeka upravu nju. Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Hoćte li glasati na izborima za EU Parlament?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI