JK Jigor niže uspjehe: Natjecanje u Samoboru donijelo novih 6 medalja

FOTO: JK Jigoro

26.2.2023. | 11:25 | JK Jigoro
Pregleda: 1880

Jučer je judo klub JIGORO nastupio na jakom međunarodnom judo natjecanju u Samoboru pod nazivom „30.međunarodni kup Samobora“. Na natjecanju je nastupilo preko 580 natjecatelja iz 53 klubova iz čak 8 zemalja ( Engleska, Češka, Rumunjska, Bugarska, Slovenija, Srbija, Austrija, BIH).

Jigoro je nastupio s 8 natjecatelja koji su osvojili 6 medalja.

Zlatnu medalju i na ovom natjecanju osvojila je Veronika Grbeš koja je u finalnoj borbi bila bolja od naše Ree Kir koja je osvojila srebrnu medalju. Borile su se zajedno jer su bile u istoj kategoriji i bile najbolje. U finalnoj borbi malo sreće je falilo našoj Eli Nijemčević te je zauzela drugo mjesto u svojoj kategoriji. U borbi za brončanu medalju, bolji od svojih protivnika  bili su  Marijanović Lucija, Gabrijel Kajan i Luka Uršić te se okitili medaljom.

Ovaj put bez plasmana ostali su Arthas Voštog i Mato Ivčetić.

Ostvariti ovaj rezultat na ovako jakom međunarodnom natjecanju je veliki uspjeh za naš mali klub. Većina naše djece su praktički početnici u judu i ostvaruju ovakve rezultate, bojimo se pomisliti šta će biti u budućnosti kad steknu iskustvo i naravno, ako ostanu u ovom sportu. Imaju svu podršku svojih roditelja i smatramo da je to ključ uspjeha djece. Mi u klubu ih možemo usmjeriti i naučiti judo, ali najveća podrška su ipak roditelji, to djeci jako puno znači, i to se vidi i osjeti.Drago nam je da je i ove godine Grad Kutjevo prepoznao naš trud i rad, da su nam potpora a mi ćemo se potruditi opravdati povjerenje i predstavljati naš kraj najbolje što možemo.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI