JK Jigor niže uspjehe: Natjecanje u Samoboru donijelo novih 6 medalja

FOTO: JK Jigoro

26.2.2023. | 11:25 | JK Jigoro
Pregleda: 1348

Jučer je judo klub JIGORO nastupio na jakom međunarodnom judo natjecanju u Samoboru pod nazivom „30.međunarodni kup Samobora“. Na natjecanju je nastupilo preko 580 natjecatelja iz 53 klubova iz čak 8 zemalja ( Engleska, Češka, Rumunjska, Bugarska, Slovenija, Srbija, Austrija, BIH).

Jigoro je nastupio s 8 natjecatelja koji su osvojili 6 medalja.

Zlatnu medalju i na ovom natjecanju osvojila je Veronika Grbeš koja je u finalnoj borbi bila bolja od naše Ree Kir koja je osvojila srebrnu medalju. Borile su se zajedno jer su bile u istoj kategoriji i bile najbolje. U finalnoj borbi malo sreće je falilo našoj Eli Nijemčević te je zauzela drugo mjesto u svojoj kategoriji. U borbi za brončanu medalju, bolji od svojih protivnika  bili su  Marijanović Lucija, Gabrijel Kajan i Luka Uršić te se okitili medaljom.
Ovaj put bez plasmana ostali su Arthas Voštog i Mato Ivčetić.

Ostvariti ovaj rezultat na ovako jakom međunarodnom natjecanju je veliki uspjeh za naš mali klub. Većina naše djece su praktički početnici u judu i ostvaruju ovakve rezultate, bojimo se pomisliti šta će biti u budućnosti kad steknu iskustvo i naravno, ako ostanu u ovom sportu. Imaju svu podršku svojih roditelja i smatramo da je to ključ uspjeha djece. Mi u klubu ih možemo usmjeriti i naučiti judo, ali najveća podrška su ipak roditelji, to djeci jako puno znači, i to se vidi i osjeti.Drago nam je da je i ove godine Grad Kutjevo prepoznao naš trud i rad, da su nam potpora a mi ćemo se potruditi opravdati povjerenje i predstavljati naš kraj najbolje što možemo.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Mislite li da je uvođenje eura dodatno pogoršalo stanje u Hrvatskoj?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI