Jelena Rozga, Danijela Martinović, Miroslav Škoro, Halid Bešlić i ostale zvijezde stižu u Nininu čarobnu Shhhumu!

Ninina čarobna Shhhuma- ADVENT
(FOTO: PR)

5.12.2023. | 10:44 | Sponzorirani članak
Pregleda: 5187

Treću godinu za redom ʼNinina čarobna Shhhumaʼ u mjestu Velika, nedaleko Požege donosi čaroliju Božića uz najveće zvijezde glazbene scene. Na najveći Advent u Slavoniju stižu Jelena Rozga, Danijela Martinović, Miroslav Škoro, Cambi, Halid Bešlić, Saša Matić, Lexington, Milica Pavlović i mnogi drugi. Čarobni ambijent se nastavlja i na dočeku Nove u podne s Giulianom.

Otvorenje Adventa u ʼNininoj čarobnoj Shhhumiʼ bit će 6. prosinca od 17 sati uz puštanje lampiona želja, Sv. Nikolu i večernji koncert Danijele Martinović. Za najmlađe je spreman dječji vrtuljak, božićni vlakić, klizalište, a posjetiteljima je ulaz besplatan.
Advent koji svoja vrata otvara 6. prosinca blagdansku atmosferu pružat će sve do 6. siječnja, a svaka je nedjelja rezervirana za Family Sunday gdje će najmlađi moći uživati u mini-discu i zabavi s vrsnim animatorima i maskotama.


Tijekom svakog dana Djed Božićnjak dočekivat će posjetitelje, a poseban trenutak najavljuje se za Badnjak, 24.12. kada Djedica dolazi s kočijom punom darova za naše najmlađe.Na Silvestrovo, u podne, uz koncert Giuliana i Diktatora, bit će pušteno u zrak više od 500 raznobojnih balona.

ʼNinina čarobna Shhhuma okićena je s preko 200.000 lampica, uz posebno ukrašene zone za fotografiranje i veliko božićno drvce na sredini olimpijskog bazena.Advent krasi i široka gastronomska ponuda, posjetitelji mogu kušati izvorne okuse i delicije Zlatne Slavonije i područja TZ Zlatnog Papuka, domaće proizvode lokalnih proizvođača kao što su kobasice od crne svinje, sarmu u pecivu , vrhunska vina lokalnih vinara ili domaći gin. Preko 20 ugostiteljskih objekata sa širokom gastronomskom ponudom osiguravaju da svatko pronađe ono u čemu će najviše uživati, pri čemu se stavlja naglasak na blagdanske specijalitete napravljene po tradicionalnim receptima. Uz prekrasne adventske kućice s raznovrsnom autohtonom ponudom omogućuju posjetiteljima da dio tradicije ponesu i u svoje domove.Punih mjesec dana zabave i dobrih emocija čeka vas u Nininoj čarobnoj Shhhumi!!! To je oaza zajedništva i ljubavi, što je vidljivo u svakom detalju koji priča priču. Ovo je mjesto koje će ugrijati srca posjetitelja i pružiti im najljepše uspomene ovih blagdana osiguravajući raznovrstan sadržaj za cijelu obitelj, neovisno o godinama.

A da je uistinu riječ o nečem posebnom potvrđuje činjenica da je drugu godinu za redom Ninina čarobna Shhhuma potvrdila status najčarobnijeg adventa. Posjetitelji koji sa svojim najmilijima žele doživjeti čaroliju adventa u Zlatnoj Slavoniji, mogu posjetiti Nininu čarobnu Shhhumu sve do 6. siječnja 2024.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI