Jedinstveni u Hrvatskoj: Suradnja požeškog Fakulteta turizma sa Sveučilištem Lagos iz Nigerije

FTTRR i Nigerija
(FOTO: Ustupljene fotografije)

21.11.2023. | 09:31 | B.A.
Pregleda: 1892

Na temeljima prethodnih zajedničkih publikacija sa profesorom Ezendu Ariwom i potpisanog sporazuma započeo je Erasmus KA171 projekt sa University of Lagos BusinesSchool iz Nigerije, u okviru kojega su na partnerskoj instituciji na razmjeni sudjelovali Erasmus koordinator Marko Šostar, prodekan za razvoj i poslovanje Berislav Andrlić i vanjski suradnik Mario Hak.Tijekom boravka nastavnici su održali predstavljanje Sveučilišta Osijek i fakultetskih studijskih programa te prezentacije iz područja marketinga, menadžmenta i turizma.

Tijekom boravka bila je je upriličena i ARUA (African Research University Alliance) konferencija na temu Transformacija visokog obrazovanja u Africi, tijekom koje su predstavnici Fakulteta turizma i ruralnog razvoja aktivno sudjelovali.Domaćini organiziranog tjedna učenja su bili rektorica Folasade Ogunsola, dekan Simeon Ifere i profesor Abraham Osinubi. Turistički razgled grada Lagosa i okolice je organizirao administrator Gbenga Adefarafakan. U okviru projekta odobren je i dolazak nigerijskih profesora u Požegu koji se očekuje tijekom 2024. godine.

Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Idete li ove godine na ljetovanje?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI