Iz Domovinskog pokreta demantiraju: Ovo je događaj koji je podigao veliku prašinu oko ničega

FOTO: Ustupljene fotografije

25.1.2024. | 16:20 | Domovinski pokret
IZVOR: Domovinski pokret
Pregleda: 4199

Na redakcijski mail zaprimili smo demant Domovinskog pokreta Požeško-slavonske županije oko navodne pijane vožnje predsjednika DP Pleternica, Marka Vidakušića, a koji prenosimo u cijelosti:

“Marko Vidakušić predsjednik DP-a gradske organizacije grada Pleternice nije nikoga naslijedio, nego je legalno izabran na osnivačkoj skupštini. Nekadašnje vodstvo se u potpunosti raspalo, pa je zbog toga bila raspuštena županijska podružnica, a samim tim i svi njeni ogranci. S tim u vezi neprimjereno je uspoređivati bivšeg i sadašnjeg čelnika DP-a grada Pleternice. Bivši je skrivio tešku prometnu nesreću pod utjecajem alkohola, a sadašnjem nije niti utvrđena prisutnost alkohola u organizmu. Telegram krivo navodi da je Vidakušić vrijeđao policijske službenike, a sam je izjavio da ih je slušao kao pokorni sluga.

U cijelom postupku značajno je to, da je dežurna liječnica u požeškoj bolnici konstatirala činjenicu da Marko nije pijan, da je stabilan i da nije potrebno zadržavanje u policiji. (prilog: nalaz hitne medicinske službe)


Policijski službenici su se oglušili na mišljenje liječnice i Marka su ipak zadržali jednu noć u policijskom pritvoru. Što se je uistinu dogodilo ? dali su policijski službenici pogriješili u policijskom postupanju, treba se tek utvrditi.


Nadamo se da će prekršajni sud biti objektivan i pravedno prosuditi i presuditi ovaj događaj koji je podigao veliku prašinu oko ničega.”


Napomena: Nalaz hitne dobili smo u demantu te ga objavljujemo po želji i uz suglasnost Domovinskog pokreta.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI