Ivana Paradžiković se izgubila u šumi iznad Jankovca


(FOTO: dnevnik.hr)

25.10.2020. | 15:36 | 24 sata.hr
IZVOR: 24 sata.hr
Pregleda: 17168

Nakon dva sata, spazili smo rotirke Defendera i ženski glas: 'Ivanaaaa!' Kad su se spustili do nas, jer sam pametno iskoristila 6% baterije i poslala im lokaciju, ispričala je na društvenoj mreži.

Urednica i voditeljica emisije 'Provjereno', Ivana Paradžiković (39), proživljavala je pravu dramu. Izgubila se u šumi, o čemu je obavijestila pratitelje ne Instagramu.

- Dobra večer. Ja sam Ivana Paradžiković. Izgubila sam se u šumi iznad planinarskog doma Jankovac. S druge strane muk... pa onda: 'A, je l' vi mene zezate?' - 'Na žalost, ne snimam i ne zezam se. Imam 6 posto baterije. Nas je troje s dva psa'. Tako je krenula, sada kad je sve dobro prošlo, avantura života - započela je objavu.


 Nakon dva sata, spazili smo rotirke Defendera i ženski glas: 'Ivanaaaa!' Kad su se spustili do nas, jer sam pametno iskoristila 6% baterije i poslala im lokaciju, kaže ona meni: 'Znaš li ti tko sam ja?! Marika!' Čovječe, što ti je život! Marika! Marika i njezina obitelj su spasili moju obitelj 1991. Na dan pada Vukovara bježali smo iz Kukujevaca da spasimo živu glavu i budući da nismo mogli preko Hrvatske, okrenuli smo za Sremsku Mitrovicu. Tamo smo prespavali tu noć kod Marike. 30 godina poslije, ona je član GSS-a i spašava mi opet glavu iz papučke šume - ispričala je Ivana, a potom zaključila: - Hvala HGSS, vi ste ljudi čudo! Ja sam svoju lekciju naučila. Nikada vise neću podcijeniti šumu.Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Da se danas održavaju Lokalni izbori, kome biste dali svoj glas?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI