Iva i Branko, poznati i kao Putoholičari, dolaze u Gradsku knjižnicu Požega

FOTO: GKP

8.5.2023. | 10:59 | GKP
Pregleda: 2033

Iva i Branko, danas poznatiji kao Putoholičari, zaljubljenici su u putovanja iz Međimurja koji će se požeškoj publici predstaviti 10. svibnja 2023. godine u 19 sati na Galeriji svjetlosti Knjižnice. U svojem putopisnom predavanju obuhvatit će američku cestu Route 66i predstaviti svoje putovanje Amerikom, od Chicaga do Los Angelesa.Dođi u Knjižnicu i saznaj sve o tom dijelu Amerike dugom 3939 kilometara koji prolazi kroz tri vremenske zone i nekad je bio glavna cesta ili žila kucavica Amerike!

Putoholičari su svoja putovanja započeli 2006. godine kad su odlučili posjetiti Tunis, njihovo prvo zajedničko putovanje, prvo putovanje avionom, prvo putovanje na drugi kontinent. Danas, nakon šest posjećenih kontinenta, više tisuća gradova i letova avionom, strah je nestao, ostale su samo lijepe uspomene i iščekivanja novih putovanja.

Iva i Branko autori su i jedne od najpopularnijih mrežnih stranica pod nazivomPutoholičari,gdje zaljubljenike u putovanja upoznaju s putovanjima diljem svijeta raznim putopisnim člancima, vodičima za određene destinacije i slično. Isto tako, svoje pratitelje informiraju i na društvenim mrežama (Facebooku, Instagramu, TikToku, YouTubeu) te im donose jedinstvene i zanimljive sadržaje popraćene fotografijama i videozapisima i na taj način prenose svjetske destinacije do većeg broja ljudi.


Dođi u Knjižnicu, upoznaj Putoholičare,saznaj sve o njihovom načinu života i prođi Amerikom kroz Route 66!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI