Požeški bazen zatvoren zbog radova na Veličanki

Požeški bazeni vrata otvaraju s početkom ljetnih školskih praznika
(FOTO: Arhiv)

11.07.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 10019

Gradski bazen u Požegi trenutačno je zatvoren zbog nemogućnosti osiguranja sanitarno-tehničkih higijenskih zahtjeva za bazensku vodu, istaknuo je Ante Kolić, direktor Tekije u obavijesti koju nam je proslijedio Županijski centar 112.

"Nadležno vodoprivredno poduzeće izvodi neodgodive radove na vodotoku Veličanke te dolazi do zamućenja vode kojemu pogoduju i obilne kiše posljednjih dana. Filtarsko postrojenje na gradskom bazenu nije u mogućnosti pročistiti vodu na stupanj koji zahtijeva Pravilnik o sanitarno-tehničkim i higijenskim uvjetima bazenskih kupališta te o zdravstvenoj ispravnosti bazenskih voda", stoji u priopćenju iz Tekije.

Radovi na vodotoku Veličanke trebali bi biti završeni do 13. srpnja pa u Tekiji očekuju bistrenje vode do nedjelje. Čim se stvore uvjeti, Tekija će započeti s punjenjem bazena, a najraniji očekivani početak rada bazena je 15. srpnja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI