Požežani ekipno peti na turniru u Ivanić Gradu

Zoran Špoler
(FOTO: Iz priv. kol. Z. Špolera)

24.06.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 1866

Streličari kluba "Požega 1871" sudjelovali su na 18. međunarodnom natjecanju u gađanju samostrelom "Croatia Cup" u Ivanić Gradu. Ekipno Požežani su zauzeli peto mjesto, a nastupili su Krunoslav Vukelić, Zoran Špoler i Jovica Malbašić. U pojedinačnoj konkurenciji Vukelić je zauzeo 4. mjesto, Špoler je bio peti, Malbašić deseti, a Hrvoje Mesić trinaesti u muškoj konkurenciji. Ukupno je nastupilo 32 natjecatelja iz Austrije, Njemačke, Švicarske i Hrvatske.

Ovo je ujedno bilo prvo izborno natjecanje za Europsko prvenstvo početkom rujna u Innsbrucku (Austrija). Nakon proteklog vikenda Vukelić i Špoler su u odličnoj poziciji jer su pogodili po jednu od ukupno potrebne dvije norme na tri izborna natjecanja. Sljedeći nastup samostreličari imaju za dva tjedna kada će se u Češkim Otrokovicama održati Svjetski kup, a za nastup za reprezentaciju pozvani su Vukelić i Špoler.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI