Josipa Miličević izabrana za predsjednicu Gradskog vijeća

Josipa Miličević izabrana je za predsjednicu Gradskog vijeća Kutjeva
(FOTO: Aleksandar Grlić)

19.06.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 13417

Konstituirajuća sjednica kutjevačkog gradskog vijeća odvijala se u prijateljskom ozračju. Na sjednici nisu bili prisutni samo nezavisni kandidat Ante Pavković i Stjepan Kordiš iz SDP-a. Josipa Miličević iz HDSSB-a je izabrana s 9 glasova za i četiri suzdržana za predsjednicu Gradskog vijeća.

- Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju i izboru, želim  čestitati svima koji su u ovom sazivu izabrani u vijeće, želim svima sreće i uspjeha u radu. Kao predsjednica Gradskog vijeća očekujem dobru suradnju sa svim članovima bez obzira s koje su liste, jer je ovakav sastav izbor i volja građana, a oni od nas očekuju ništa manje od dobre suradnje i rada u interesu Kutjeva i njegovih građana - izjavila je.

Krunoslav Petrović iz redova HDZ-a s 8 glasova za i 5 suzdržanih izabran je za potpredsjednika vijeća. I ovdje su vijećnici koji su podržali gradonačelnika Nikolića (koalicija SDP-HSU) bili suzdržani. Sjednica je završena za manje od 40 minuta. Unatoč verbalnim okršajima za vrijeme izbora, danas su se svi pokazali vrlo uljudni.


- Očekujemo suradnju u Gradskom vijeću i suradnju s gospodinom gradonačelnikom za dobrobit Kutjeva i svih prigradskih naselja. Nadam se prosperitetnom mandatu - kazao je Petričević.


Prisutni su bili i gradonačelnik Ivica Nikolić te njegov nestranački zamjenik Dean Pavić koji su također pružili ruku suradnje.

- Čestitke predsjednici i potpredsjedniku Gradskog vijeća Kutjeva. Nadam se da će suradnja kako su obećali biti maksimalna u interesu svih. Pozivam vijećnike da ne zaborave prisegu koju su dali i neka je se sjete prije svake sjednice na dobrobit svih ljudi na ovom području - izjavio je Nikolić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI