Sportske najave: Odbojkaški sraz generacija u Grabriku

OK Sokol
(FOTO: OK Sokol)

31.05.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 3380

Odbojkaški klub Sokol Požega organizira muški odbojkaški turnir pod nazivom "Požeška odbojka nekad i danas". Turnir će se održati u nedjelju s početkom u 13 sati u sportskoj dvorani Grabrik.

OK Sokol najavljuje sraz generacija u kojem će sudjelovati 6 ekipa, od kadeta do veterana. Među ostalim, tu je i ekipa nekadašnjega odbojkaškog kluba "Rade Končar" koja je 80-ih godina prošloga stoljeća započela s razvojem požeške odbojke. Članovi ove ekipe i danas aktivno rade kao treneri odbojkaških klubova Sokol i Vallis Aurea.

Od sportskih događaja ovog vikenda treba spomenuti i županijski derbi 3. HNL istok u subotu između Slavije i Lipika u Pleternici. U pretposljednjem kolu 1. ŽNL u nedjelju se sastaju Sloga i Kaptol u Trenkovu, Kamen i Jakšić u Vetovu, Tim osvježenje i Hajduk u Kuzmici, BSK Buk i Sulkovci u Buku, Papuk i Dinamo u Velikoj, Eminovci i Požega te Mladost i Croatia u Pavlovcima.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI