Ruševo: Zaustavljen vozač s 2,32 promila

Policija
(FOTO: ilustracija)

29.05.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 3696

Policija je sinoć oko 23 sata u mjestu Ruševo kod Čaglina prilikom nadzora prometa zaustavila osobni automobil Fiat Punto požeških registracijskih oznaka kojim je upravljao 47-godišnjak. Utvrđena mu je prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,32 promila. 47-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Iz policijskog izvješća doznajemo i kako su se prometne nesreće dogodile jučer u Kaptolu i Požegi, ali nije bilo ozlijeđenih osoba. Oko 14 sati teretno vozilo je udarilo u parkirani osobni automobil u Primorskoj ulici u Požegi, a sinoć oko 21 sat nepoznato je vozilo u Veličkoj ulici u Kaptolu oštetilo automobil VW Passat požeških registracijskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak. Počinitelj je pobjegao s mjesta događaja i policijski službenici tragaju za njim.

Zabilježena su i dva narušavanja javnog reda i mira. Jučer poslijepodne u Brezinskoj ulici u Kukunjevcu kod Lipika 39-godišnjak je galamio pa je zaradio optužni prijedlog. Sinoć oko ponoći 42-godišnjak je u vidno alkoholiziranom stanju vikao na medicinsko osoblje u požeškom Domu zdravlja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI