Josipu Miličević podržavaju sve stranke osim koalicije SDP-a

Ivica Perak, kandidatkinja Josipa Miličević
(FOTO: V.B.)

27.05.2013. | Promo
Pregleda: 13779

- Postignut je dogovor političkih stranaka na razini grada Kutjeva i svi su osim SDP-a podržali moju kandidaturu za gradonačelnicu Kutjeva. Najava je to i početak novog načina suradnje, novog odnosa koji će biti u Gradu Kutjevu nakon 2. lipnja – rekla je kandidatkinja za gradonačelnicu Kutjeva u drugom krugu izbora Josipa Miličević.

- Kao žena osjećam se dobro u društvu muškaraca koji meni kao kandidatkinji daju svestranu podršku, kaže Josipa Miličević.

Podršku su joj danas na konferenciji za medije dali Ivica Perak, ispred HSS-a, HDZ-a, HSP AS i HSLS-a, Ante Pavković, nezavisna lista, Dario Razumović, ispred gradskog HDZ-a, Željko Jambrek ispred županijskog HSP-a te Damir Šarić, član glavnog stana HSP AS.



Podrška Josipi Miličević u drugom krugu izbora u Kutjevu


Ivica Perak je podršku pojasnio rezultatima izbora i svemu onome što se događalo tijekom predizborne šutnje. Zbog svega toga odlučili smo u drugom krugu podržati Josipu Miličević. Mi smo sredina s više od 7.000 stanovnika, mislili smo da je dovoljno dati kvalitetne ljude i program, nismo bili svjesni da postoji nešto interesantnije i nedopuštena borba.

- Korišteno je toliko nedopuštenih sredstava. SDP je u kampanji koristio prljava sredstva, obmane, optužbe koje nisu istinite, rekao bih udbaške metode da došli do rezultata koji su postigli – izjavio je Perak dodajući kako buduća koalicija već ima većinu u gradskom vijeću Grada Kutjeva.

Podršku Josipi Miličević izrazio je nezavisni kandidat iz prvog kruga izbora Ante Pavković.
- Četiri godine nisu učinjeni bitni pomaci za grad Kutjevo. Nema metra novog plinovoda, metra novog asfalta i vodovoda. Josipa Miličević je osoba dijaloga, smatram da će biti pomaka i kvalitetnije suradnje s novom gradonačelnicom, rekao Ante Pavković.

Josipa Miličević izjavila je kako neće voditi prljavu kampanju. Rekla je kako će kao gradonačelnica smanjiti komunalnu naknadu za legalizaciju objekata na 1 kunu po kubnom metru, za gospodarske objekte na 0 kuna, zalagat će se za jačanje gospodarstva i otvorenost prema Gradskom vijeću.

Pozvala je glasače na području grada Kutjeva da 2.6. izađu na izbore i daju joj potporu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI