Hercegovac u samoobrani zadavio velikog medvjeda

Medvjed se prišuljao iza kuće
(FOTO: Break.com/Screenshot)

25.05.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 4968

Blažo Grković, 48-godišnji pastir iz sela Vrba u Hercegovini našao se u prilično nezavidnoj situaciji kada ga je na livadi ispod planine Volujak, dok je čuvao ovce, napao medvjed.

Dogodilo se to jučer poslijepodne, a Grković je iz ovog sukoba, iako ozlijeđen, izašao kao pobjednik. On je medvjeda u borbi prsa u prsa uspio ugušiti golim rukama, objavio je bosanskohercegovački portal Nezavisne.com.

Dok je sjedio kod ovaca veliki medvjed je utrčao u stado pa krenuo prema njemu, a on je u tom trenutku u džepu imao samo malu sjekiru. Medvjed mu je izbio sjekiru iz ruke.


"U jednom trenutku, jedna ruka mi je bila u medvjedovim rukama, a drugom sam ga držao za grkljan dok nije pao", rekao je Blažo za novinsku agenciju Srna.


Tijekom ove teške borbe hrabri Grković je zadobio tjelesne ozljede po cijelom tijelu jer su mu zubi ove životinje prolazili kroz kosti ruku i nogu, ali glavu mu nije ozlijedio.

Grković se trenutačno oporavlja u Kliničkom centru u Foči, gdje je potvrdio da se osjeća dobro te da je tek sada svjestan što se zapravo dogodilo.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI