Za svakoga ponešto: Crvena jabuka, motori, ples i folklor

24.05.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 8930

Pred nama je vikend bogat raznim zabavnim i kulturnim događajima diljem Požeško-slavonske županije. Prije svega, imamo večeras otvaranje trodnevne manifestacije "Čuvajmo običaje zavičaja" u velikom stilu, koncertom grupe Crvena jabuka. Prije njih nastupit će tamburaški sastavi, a za after-party glazbu će puštati DJ Topa. Program počinje u 21 sat u velikom šatoru na dvorištu Osnovne škole I. G. Kovačića u Velikoj, a ulazak je besplatan. Sutra će na istom mjestu biti postavljen Najduži stol u Hrvata u 19 sati uz tamburaški koncert, a u nedjelju će se održati folklorna smotra.

U Pakracu je za sutra najavljeno otvaranje programa MultiPak i Pakračko ljeto uz HiFi izložbu i glazbeni koncert u dvorištu kompleksa Janković. Cjelodnevni program doživjet će vrhunac večernjim koncertom, a između ostalih, nastupit će i Big Band Požega. U nedjelju će se u Pakracu na istom mjestu održati smotra folklora.

Požežani će ovog vikenda moći uživati u motociklima i plesu. Danas (petak) poslijedodne održat će se već tradicionalni Dan motora. Nakon auto-moto izložbe i raznih natjecanja na Trgu Sv. Trojstva bit će vožen počasni krug "Mladen Krstanović" u počast požeškom bikeru koji je tragično poginuo u prometnoj nesreći na motociklu. U nedjelju će se na stazi Villare održati motocross utrka u sklopu Prvenstva Hrvatske. Sudjelovat će više požeških predstavnika, među kojima i višestruki prvak države Matej Jaroš.Osim toga, Plesna radionica Ilijane Lončar će u subotu i nedjelju u Gradskom kazalištu izvoditi Godišnju plesnu produkciju.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI