Darko je prvi Pakračanin rođen u 2013.: Ime dobio po ocu

Jelena Romanić Han sa sinom Darkom
(FOTO: Mario Barać)

21.01.2013. | Mario Barać
Pregleda: 12261

Pakračani su sinoć u 3 sata i 10 minuta dobili prvog novog sugrađanina u 2013. godini. Ime mu je Darko, težak je 3.630 grama i dugačak 51 centimetar.

Na svijet ga je donijela majka Jelena Romanić Han, a zanimljivo je da je mali Darko dobio ime po ocu.

– Osjećam se odlično, porod nije bio previše naporan i protekao je dosta brzo. Najvažnije da smo i beba i ja dobro, rekla nam je Jelena koja ima i kćer Evu koja će u travnju napuniti dvije godine.





Ovo je prva beba s područja Pakraca i Lipika u ovoj godini, a iako je za to trebalo proći čak 21 dan, to nije rekord pakračke bolnice.

– Prije desetak godina smo prvo dijete s područja Pakraca i Lipika dobili 22. siječnja i sjećam da se radilo o blizancima, rekla je Ankica Martinelli, primalja u rodilištu pakračke bolnice.

Tijekom prva tri tjedna ove godine, u pakračkoj bolnici je zabilježen 21 porod, što znači da se rađa u prosjeku jedna beba dnevno. Većina rodilja dolazi iz Daruvara, Garešnice, Kutine, Novske i drugih gradova čiji stanovnici gravitiraju pakračkoj bolnici.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI