Poznati polufinalisti lipičkog turnira

Turnir u Lipiku
(FOTO: Marko Keć)

28.12.2012. | Goran Potnar
Pregleda: 2375

Na Božićnom malonogometnom turniru u Lipiku, favoriti su naišli na tvrd orah u četvrtini finala. Caffe baru Indeks nije pomogla niti čarolija Tihomira Novaka koji se trudio, povremeno i griješio što je bilo kobno jer je Caffe bar Ruža/Mali most svaku pogrešku kažnjavao ubojitim kontranapadima iz kojih su nemilice punili mrežu Indeksima. Rezultatski su se vratili samo potkraj prvog poluvremena kada je Tihomir Novak smanjio rezultat na 1-3, no u drugom poluvremenu nastavila se srčana i hrabra igra Caffe bar Ruže/Mali most pa su preko Vedrana Macure i Denija Štrbca došli do velike pobjede 5-2.

Minipak Garešnica se također dugo mučio s Gromovima iz Donje Obriježi. Gromovi su prijetili iz kontri ali svoje prilike nisu iskoristili pa se na poluvrijeme otišlo rezultatom 0-0, a u drugom poluvremenu Minipak ubacuje u veću brzinu i do kraja utakmice postiže čak 5 golova.

HČSP Novska pobjedila je KBE vinariju Ćasić u posljednjim trenutcima susreta, kad su već svi gledali prema penalima, minutu prije kraja HČSP je mudro iskoristio šansu što je KBE vinarija Ćasić utom trenutku imao 5 akumuliranih prekršaja pa je iznudio i šesti što je značilo izvođenje kaznenog udarca koji je u mrežu pospremio Dario Šimunović. KBE vinarija Ćasić nije imala snage ni vremena za povratak.


Snage za povratak imao je Pizza bar Aureus koji je nakon prvog poluvremena gubio 1-0, a u triler završnici u kojoj su se redale prilike i golovi najveći propust dogodio se u zadnjoj minuti. Nakon šestog akumuliranog prekršaja Transporta Amić/Frizerski salon Lepka, Pizza bar Aureus imao je priliku iz kaznenog udarca, tu priliku nije iskoristio ali je u nastavku igre igrač Amić/Lepke sa klupe napucao loptu te zaradio isključenje. U nastavku akcije pizza bar Aureus je izjednačio i odveo utakmicu u penale gdje je bio uspješniji izvođač.


Rezultati:

Transporti Amić/F.S. Lepka – Pizza bar Aureus Požega 6-7 (penali)
HČSP Novska –KBE vinarija Ćasić 2-1
Minipak Garešnica – Gromovi Donja Obrijež 5-1
Caffe bar Indeks – Caffe bar Ruža/Mali Most 2-5

Danas se osim polufinala igraju revijalne utakmice djece nogometnih klubova Lipik, Pakrac i Poljana, revijalni dio turnira započinje u 18:30 a prva polufinalna utakmica igra se od 19:35.  

Raspored polufinalne večeri:
18:30-18:55  Revijalna utakmica djece   
19:00-19:25  Revijalna utakmica djece   
19:35-20:25  HČSP Novska- Minipak Garešnica
20:30-20:55  Revijalna utakmica djece   
21:05-22:00  Pizza Bar Aureus-Caffe Bar Ruža/Mali most




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI