RIsus okrunio sedmogodišnji rad CD-om

Članovi grupe RIsus
(FOTO: Domagoj Katić)

24.12.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 3335

Mladi članovi vokalno-instrumentalnog sastava RIsus koji djeluje u župi svete Terezije Avilske, a okuplja 40-ak mladih iz svih župa, su prigodom nadolazećeg Božića predstavili građanima krunu svog 7-godišnjeg rada. Njihov novi CD građani su mogli kupiti na štandu u pješačkoj zoni.

- Želimo ljudima uljepšati božićne blagdane uz radost pjesama koje smo otpjevali u zajedništvu i ljubavi našeg sastava. RIsus je ljubav, druženje i radost jer smo kroz njega upoznali jako puno ljudi i prijatelja te si svi u teškim trenutcima međusobno pomažemo. Nedavno smo izdali CD jer smo nakon nastupa na Uskrs festu, najvećem duhovnom festivalu u Hrvatskoj dobili jako dobre kritike i u konkurenciji od 100 sastava ušli među najboljih 20 - kaže Ivica Rajkovača, voditelj i najstariji član RIsusa te dodaje kako će novac od prodanih CD-a uložiti u daljni rad poput kupnje razglasa.

Iako je trenutno na fakultetu, Ana Veočić, 19-godišnja članica RIsusa kaže kako se raduje svakom dolasku i pjevanju s prijateljima.


- Kad god mi je teško, znam da imam prijatelje s kojima sam upoznala Isusa i uvijek im se mogu obratiti - kaže nam Ana. Njezin prijatelj, Ivan Lisec navodi kako zajedništvo svima puno znači.


- Prije nisam bio okrenut toliko Bogu, sad mi je puno lakše jer mi je RIsus napravio veliki preokret u životu - dodaje 17-godišnji Ivan, popularni Švico.

Najmlađi članovi su oni s 12 godina, dok najstariji Ivica ima 21. Zajedno se slažu kako bez obzira na razliku u godinama svi se međusobno poštuju. - Ako želiš prijatelja i slaviti Boga, dođi u RIsus - zaključuju veseli mladići i djevojke.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI