Pokušaj pljačke: Prodavačica savladala maskiranog razbojnika

Trgovina u kojoj se dogodio pokušaj razbojstva
(FOTO: Mario Barać)

15.11.2012. | Mario Barać
Pregleda: 8061

Punoljetni muškarac mlađe životne dobi s područja Pakraca večeras oko 19,45 je pokušao opljačkati trgovinu „PPK Bjelovar“ u ulici Križni put, poznatijoj kao Gavrinica. Dogodilo se to samo nekoliko minuta prije isteka radnog vremena trgovine.

Službenih izjava još uvijek nema jer je na mjestu događaja u tijeku očevid koji obavljaju djelatnici Policijske postaje Pakrac, ali neslužbeno doznajemo da se radi o pokušaju razbojstva jer pljačkaš je bio naoružan. Prijetio je prodavačici i pokušao iznuditi novac iz blagajne.

Hrabra prodavačica je, također neslužbeno doznajemo, spriječila pljačku. Ona se tjelesno sukobila s pljačkašem, savladala ga je i zadržala u trgovini do dolaska policije koju su pozvali susjedi. Pljačkaš je uhićen i priveden u prostorije PP Pakrac.


Dodano 16. studenog


Nakon provedenog očevida, iz PU požeško-slavonske javljaju kako se radi o 24-godišnjem Pakračaninu. On je pokušao razbojstvo u prodavaonici, na način da je prijetio pištoljem "plašljivcem" 52-godišnjoj prodavačici. Kada su se sukobili, lakše ju je ozlijedio. Počinitelj je uhićen i protiv njega slijedi kaznena prijava.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI