Sudac opet glavna zvijezda: Jakšiću 3 crvena kartona u Kuzmici

Sudac - ilustrativna fotografija
(FOTO: PIXSELL)

03.11.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 7577

Više od 15 kartona podijeljeno je na večerašnjoj utakmici u Kuzmici, gdje je domaći Nogometni klub Tim osvježenje na kraju slavio protiv gostiju iz Jakšića rezultatom 4:2 u 11. kolu 1. ŽNL. Porazu Jakšića, tvrdi njegov trener Goran Vrgoč, kumovao je sudac Oliver Hrmić.

Došli s 11 igrača

- Inače nikad ne komentiram suđenje, ali ovo je nešto nevjerojatno! Tri crvena kartona smo dobili, ne razumijem. Volio bih da netko snima utakmice koje taj čovjek sudi pa da se to negdje prikaže, da ljudi vide što radi. Ne znam, mene takve stvari jednostavno tjeraju iz nogometa - tvrdi Vrgoč.


Jakšić je u Kuzmicu došao s 11 igrača, ali to nije omelo goste sa začelja tablice da napadaju i povedu 1:0, pa onda i 2:1. Kuzmičani su stizali njihovu prednost oba puta, da bi rezultat 2:2 bio skoro do kraja utakmice, kada domaćin konačno lomi desetkovane goste (na kraju sa samo 8 igrača) i postiže dva gola za pobjedu. Vrgoč tvrdi da je njegova ekipa bila bolja od Kuzmice, a u tome se složio Zdravko Novak, trener NK Tim osvježenje.


Ima takve kriterije

- Oni su došli sa svega 11 igrača pa su ih moji igrači malo podcijenili i nisu pokazali neku igru. Međutim, ne možeš doći s 11 igrača u Kuzmicu i nešto očekivati, normalno je da ćeš "pasti" u drugom poluvremenu. To se njima dogodilo - rekao je Novak.

Za suđenje Novak pak tvrdi da to nije ništa novo.

- Hrma ima takve kriterije, tako je uvijek bilo na njegovim utakmicama. On podijeli puno kartona. Nama je danas podijelio 5 žutih. I publika pomalo vrši pritisak, ali barem 2 od 3 crvena kartona koja je pokazao njihovim igračima bila su opravdana.

LINK Nedavno su se na istog suca žalili nakon utakmice u Trenkovu.

Velika: Papuk - Sulkovci 4:2

U drugoj današnjoj utakmici 11. kola 1. ŽNL, NK Papuk je u Velikoj svladao goste iz Sulkovaca rezultatom 4:2. Dva gola za Papuk postigao je Marinko Miškić, a po jedan su zabili Ivan Antunović i Matej Peharda, a na strani gostiju strijelci su bili Krešo Šutić i Danijel Oreč.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI