Gordana iz Udruge MI osvojila srebro u Vinkovcima

Članovi Udruge MI
(FOTO: Domagoj Katić)

19.10.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 4043

Matea Đeker, Borko Benković, Marko Kovačević, Kristijan Bajor, Alen Marković i Gordana Juričić su članovi Udruge MI koji su sudjelovali na 3. Olimpijadi starih sportova za osobe s intelektualnim teškoćama u Vinkovcima gdje su u 7 disciplina branili boje Grada Požege.

Kako nam kaže stručna suradnica Snježana Marić, prošlogodišnji nastup je bio uspješniji, ali navodi da cilj sudjelovanja nije uspjeh u natjecateljskom smislu, već druženje i socijalizacija članova. Ipak nisu tamo išli nepripremljeni, već su mjesec dana prije trenirali za Olimpijadu, a da se ne bi vratili kući praznih ruku pobrinula se Gordana Juričić koja je osvojila srebrnu medalju u bacanju kamena s ramena.




- Bilo mi je super i nisam imala tremu, pripremali smo se za natjecanje. Prošle godine smo bacali ciglu, tako da sam bila iznenađena što smo ove godine dobili kuglu. Jako sam se trudila, borila i navijala za svoje prijatelje koji su se natjecali u drugim disciplinama. Žao mi je što i moji prijatelji nisu osvojili medalju - prepričava Gordana svoje dojmove te dodaje kako se natjecala i u trčanju koje joj je bilo puno napornije.


Njihova trenerica, Pavica Aničić koja već godinu dana volontira u Udruzi kaže kako su svi bili oduševljeni treninzima i samim nastupom u Vinkovcima. Za kraj su svi složno rekli kako jedva čekaju da se ponovno natječu, ali da moraju puno više vježbati.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI