Sajam ruralnog turizma po 4. put u Pakracu

14.10.2012. | M.N.
Pregleda: 3889

Izložbeno-prodajni sajam ruralnog turizma "Slavonski banovac" održat će se po četvrti put u Gradskoj sportskoj dvorani u Pakracu 26. i 27. listopada. Do 9. listopada prijavilo se 33 izlagača, objavljeno je na službenoj stranici Grada Pakraca.

Organizatori Poduzetnički centar Pakrac i Turistička zajednica grada Pakraca očekuju da će najveći broj prijava stići u tjednu pred samo održavanje sajma. Cijena štanda, ovisno o veličini, iznosi 50 kuna + PDV naviše, a ulaz će biti besplatan.

Cilj sajma je promovirati turističku ponudu kontinentalne Hrvatske kao što su autohtoni proizvodi, stari zanati i obrti kako bi se osnažio i razvio ruralni turizam i poljoprivreda. Podtema ovogodišnjeg sajma je "Primjena alternativnih izvora energije u ruralnom razvoju". U sklopu izložbenog sajma bit će priređen kulturno-umjetnički program na kojem će nastupiti domaći KUD-ovi i tamburaški sastavi.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI